Κεντρική Basket League Χολαργός “Κοντα στην ομάδα μας”

“Κοντα στην ομάδα μας”

Η ΚΑΕ Χολαργός, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, έκανε κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας, να βρεθεί στο κλειστό “Αντώνης Τρίτσης” το προσεχές Σάββατο, ενόψει του αγώνα που ακολουθεί κόντρα στο Περιστέρι (2/2, 15.45) για την Βetshop Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

“Ελάτε στο γήπεδο, να δώσετε με την φωνή σας την ώθηση στην ομάδα να πετύχει τον στόχο της» είναι το μήνυμα της διοίκησης, που περιμένει από τον κόσμο να επιβραβεύσει με την δυναμική παρουσία του την προσπάθεια που γίνεται και πλέον δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να διεκδικηθεί μια θέση στα play offs.
Το κλειστό “Αντώνης Τρίτσης” στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν ασφυκτικά γεμάτο και η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του συλλόγου ήταν φανταστική. Αυτή την ατμόσφαιρα θέλουν να ξαναζήσουν στον Χολαργό στην αναμέτρηση με το Περιστέρι.”

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με το Περιστέρι (Σάββατο 2/2, 15:45) έχει ξεκινήσει μέσω του https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-holargos-eisitiria-agonon-2018-19 και στα γραφεία της ΚΑΕ Χολαργός (τέρμα οδός Σύρου, Νταμάρι) καθημερινά 12:00-20:00.

Εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν και από τα εκδοτήρια στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης»:

TETΑΡΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18:00 με 21:00
και ΣΑΒΒΑΤΟ από τις 10:00 το πρωί
Στον αγώνα θα ισχύσει παιδικό εισιτήριο 5 €, για τις θύρες 1 και 2 για παιδιά ηλικίας 10-15 ετών, καθώς επίσης και στη θύρα 5 στα 7 €.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…