Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “Κλειδί οι άμυνες στο πρώτο ημίχρονο”

“Κλειδί οι άμυνες στο πρώτο ημίχρονο”

argyris pedoulakis peristeri

Οι άμυνες στο πρώτο ημίχρονο ήταν το κλειδί της νίκης του Περιστερίου κόντρα στο Ρέθυμνο, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ακόμα ότι οι παίκτες από τον πάγκο έδωσαν την ενέργεια που ήθελαν και τελικά πήραν τη νίκη εύκολα.

Αναλυτικά:

“Νομίζω πως το κλειδί για να κερδίσουμε σήμερα ήταν οι άμυνες στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα μας, είχαμε ομαδική λειτουργία.

Θεωρώ επίσης πως κλειδί ήταν δύο παιδιά, ο Αγραβάνης με τον Daniels διότι είχαν περισσότερη ενέργεια και συμμετείχαν στις περισσότερες δημιουργίες κι αυτοί τράβηξαν τους υπόλοιπους παίκτες έτσι ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα. Αυτό μας έδωσε ενέργεια, δύναμη και αυτοπεποίθηση. Τρέξαμε στο γήπεδο και νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι παίρνοντας μια αρκετά μεγάλη διαφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο περιμέναμε την αντίδραση του Ρεθύμνου, πολλοί αθλητές του έχουν εγωισμό, όπως και οι προπονητές. Από την άλλη, εμείς χαλαρώσαμε όταν πήραμε μια μεγάλη διαφορά και δεν είχαμε την ίδια πίστη.

Μία διαφορά μπορεί να αλλάξει όταν κάποιος είναι εύστοχος ή να όταν διαβάζει σωστά το παιχνίδι, όπως έκανε το Ρέθυμνο. Δεν κρατούσαμε πάρα πολύ την μπάλα, δεν είχαμε ενέργεια στην άμυνα μας αλλά όχι σε όλα τα διαστήματα. Τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο μας πρόσφεραν πάλι την ενέργεια που θέλαμε και κερδίσαμε σχετικά εύκολα, πατώντας πάνω στο πρώτο ημίχρονο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Ένα επίτευγμα που δεν το συναντάς συχνά»

Στην έως τώρα πορεία του Περιστερίου αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Μετά την εκτός έδρας …