Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Ήταν σχεδόν τελικός για εμάς”

“Ήταν σχεδόν τελικός για εμάς”

serelis

Το Λαύριο κατάφερε να σπάσει το αρνητικό σερί των 5 ηττών, καθώς κέρδισε την Κύμη εντός έδρας. Ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Σερέλης, τόνισε ότι ήταν σχεδόν τελικός γι αυτούς και τόνισε ότι κρίθηκε στη διάθεση των παικτών του.

Αναλυτικά:

“Καλησπέρα και από εμένα, να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους, όσον αφορά το παιχνίδι θεωρώ ότι κρίθηκε στην πολύ μεγάλη διάθεση που δείξανε η ομάδα μου σήμερα, διότι πραγματικά ήταν ένα παιχνίδι σχεδόν σαν τελικός μετά από 5 συνεχόμενες ήττες.

Ήταν πολύ σημαντικό να βγάλουμε πολύ ενέργεια στο παρκέ, να κυνηγήσουμε όλες τις μπάλες διότι με τους καινούργιους παίχτες στην ομάδα περίπου για μία εβδομάδα προφανώς και ομαδικά και τακτικά δεν μπορούσαμε να είμαστε έτοιμοι σε συνεργασίες, αλληλοκαλύψεις σε άμυνα και επίθεση, συνεπώς η προσωπική άμυνα του καθενός και το πάθος που θα έβγαζε θα έγερνε την πλάστιγγα υπέρ μας.

Όλα τα παιδιά προσπάθησαν για αυτό θα συμφωνήσω με τον coach ότι παρόλο που κάναμε αρκετά λάθη αμυντικά δώσαμε κάποια ελεύθερα σουτ και ευτυχώς για εμάς η Κύμη είχε κάποια ανοιχτά ξεκάθαρα σουτ τα οποία τα έχασε στο δεύτερο ημίχρονο και νομίζω αυτός ήταν και ο καθοριστικός παράγοντας ώστε να ξεφύγουμε στο σκορ και να αποκτήσουμε πολύ μεγάλη διαφορά, θεωρώ όμως ότι ούτως ή άλλως το παιχνίδι είχε πάρει τον δρόμο και θα κερδίζαμε σήμερα θεωρώ εύκολα ή δύσκολα. Εύχομαι καλή συνέχεια και στον coach και στην ομάδα της Κύμης και ελπίζω να είμαστε αντίπαλοι και του χρόνου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …