Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Η ήττα μας βάζει στη σκέψη της παραμονής ή όχι”

“Η ήττα μας βάζει στη σκέψη της παραμονής ή όχι”

serelis

To Λαύριο πραγματοποιεί κακή χρονιά φέτος και υπέστη ακόμη μία ήττα από το Ρέθυμνο. Ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Σερέλης, μετά το ματς τόνισε ότι αυτή η ήττα του βάζει στη σκέψη της παραμονής.

Αναλυτικά:

“Κάναμε μία πολύ κακή ήττα. Νομίζω ότι από το πρώτο ημίχρονο φάνηκε ότι δεν είχαμε καταλάβει ακριβώς την σπουδαιότητα του ματς. Θεωρούσαμε ότι θα κερδίσουμε εύκολα και ότι το Ρέθυμνο, ενδεχομένως, να τα είχε παρατήσει από την προηγούμενη ήττα. Παρόλο ότι προσπαθήσαμε να πείσουμε τα παιδιά ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δεν θα τα παρατήσει το Ρέθυμνο θα παίξει το τελευταίο του χαρτί δυστυχώς δεν τα καταφέραμε προπονητές, εγώ, οπότε η εικόνα αγώνα στο πρώτο ημίχρονο τα λέει όλα.

“Φάγαμε” 50 πόντους, κυνηγήσαμε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι στην ουσία. Το Ρέθυμνο ήταν καλύτερο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν τα καταφέραμε, κρίθηκε το παιχνίδι στον πόντο, αλλά σημασία έχει ότι δεν ήμασταν καλοί και ότι αυτοί η ήττα μας προβληματίζει προφανώς για την συνέχεια του πρωταθλήματος, διότι μας βάζει και εμάς για τα καλά στην σκέψη της παραμονής ή όχι.

Όσον αφορά τον Γιάννη Κουζέλογλου έπαθε ένα διάστρεμμα. Έχουμε άλλη μία απώλεια. Το πόσο σοβαρό είναι ακόμα δεν ξέρουμε θα δούμε, αύριο θα ξέρουμε καλύτερα. Ευτυχώς θα έλεγα έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μετά ένα μήνα διακοπή, ελπίζω και εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς κάποια στιγμή αυτή τη χρονιά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …