Κεντρική Γ' Εθνική “Έπρεπε να φύγει η σκόνη από τους κουραμπιέδες των γιορτών”

“Έπρεπε να φύγει η σκόνη από τους κουραμπιέδες των γιορτών”

rallis

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς κέρδισε εντός έδρας τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης με 76-61. Ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Βασίλης Ράλλης, μετά το ματς στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο, όπου είπε χαρακτηριστικά χάσανε είκοσι λεπτά, που έπρεπε να φύγει η σκόνη από τους κουραμπιέδες των γιορτών.

Αναλυτικά:

“Χάσαμε είκοσι λεπτά στο πρώτο ημίχρονο που έπρεπε να φύγει η σκόνη από τους κουραμπιέδες των γιορτών. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, σίγουρα είχαμε μια διστακτικότητα στο σουτ ως απόρροια των δύο ηττών στα τελευταία παιχνίδiα. Δεν είναι εύκολο να προέρχεσαι από δύο ήττες, άσχετα αν στο μεταξύ προέκυψε η διακοπή του πρωταθλήματος.

Μιλήσαμε με τα παιδιά στο ημίχρονο, ήμασταν αρκετά καλοί στην κυκλοφορία της μπάλας και πιστεύω πως κέρδισε η πιο ποιοτική ομάδα. Όταν υπάρχουν δύο εντός έδρας παιχνίδια, καθώς ακολουθεί αυτό με τον Βούρειο Χίου, τότε είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα και μόνος στόχος είναι η νίκη ώστε να κλείσουμε θετικά τον πρώτο γύρο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…