Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ενθουσιασμένος που επιστρέφω και θα συνεργαστώ με τον κόουτς Πιτίνο”

“Ενθουσιασμένος που επιστρέφω και θα συνεργαστώ με τον κόουτς Πιτίνο”

Άντριαν Πέιν επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και θα κληθεί να καλύψει το πρόβλημα που υπάρχει στην γραμμή των ψηλών των “πρασίνων”. Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος που επέστρεψε στο “τριφύλλι” και που θα συνεργαστεί με τον Ρικ Πιτίνο.

Αναλυτικά:

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό και που θα αγωνιστώ ξανά στο “Νίκος Γκάλης”, μπροστά σε αυτόν τον φανταστικό κόσμο.

Έχω ήδη παίξει σε αυτή την ομάδα, ξέρω πολλά για αυτή και το διάστημα που ήμουν εκεί πέρυσι ήταν αρκετό για να δεθώ με τον Παναθηναϊκό, με τον κόσμο του, με τον οργανισμό γενικότερα αλλά και την Ελλάδα, όπου μου έλειψε να οδηγώ στους δρόμους της. Τα λάτρεψα όλα αυτά, όπως επίσης και τις προσδοκίες που μου δημιούργησαν και οι οποίες παραμένουν εξίσου μεγάλες τώρα που θα παίξω  ξανά με τα πράσινα”.

Για τον Ρικ Πιτίνο και τους στόχους του: “Είμαι επίσης ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο, ενός μυθικού Hall of Famer και ενός προπονητή που είναι γεννημένος νικητής. Είμαι κι εγώ έτοιμος για νίκες. Πάμε πράσινοι!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής

Πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός χορήγησε κανονικά η Επιτροπή Επαγγελματικού…