Κεντρική Διεθνή “‘Πλέον κοιτάμε την επόμενη φάση στη διοργάνωση”

“‘Πλέον κοιτάμε την επόμενη φάση στη διοργάνωση”

paok oloi

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μετά την νίκη της ομάδας επί της Φρίμπουργκ, αφού αρχικά μίλησε για την σημασία της νίκης, στην συνέχεια τόνισε πως στόχος όλων είναι να προχωρήσουν όσο πιο μακριά γίνεται στην διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Η Φρίμπουργκ είναι μία καλή ομάδα που παίζει κάθε παιχνίδι μέχρι τέλους. Ελέγχαξε το παιχνίδι για 40 λεπτά και στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε τη διαφορά. Δεν ήταν εύκολο για εμάς, άλλα πήραμε μία νίκη που πλέον κοιτάμε την επόμενη φάση στη διοργάνωση.

Συγχαρητήρια για την απόδοση των παικτών μου και στους οπαδούς μας που ήταν και πάλι μαζί μας. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια να τους έχουμε μαζί μας. Μας δίνουν δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια.

Έχουμε ακόμα έναν μήνα ακόμα για αυτά τα παιχνίδια. Όλοι θυμόμαστε τι έγινε πέρσι και μας έχει μείνει η μεγάλη πικρία και θέλουμε να συνεχίσουμε πιο μακριά τη φετινή σεζόν. Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν από την κλήρωση και τον αντίπαλο, αλλά είμαστε πεινασμένοι για διακρίσεις.

Θέλαμε να πάρουμε τον ρυθμό στα χέρια μας και την μπάλα. Θέλαμε να τους σταματήσουμε το τρανζίσιον. Το καταφέραμε, αλλά καθαρίσαμε το παιχνίδι όταν πήραμε και τον τομέα των ριμπάουντ. Δεχθήκαμε 6-8 πόντους από το τρανζίσιον και 4-5 από δεύτερες επιθέσεις. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι για εμάς.

Η άποψη μου είναι ότι η Φρίμπουργκ όλη τη σεζόν έδειξε ένα καλό πρόσωπο. Δεν έπαιξε τυχαία στη διοργάνωση. Απέκλεισε την Άφτοντορ και την Σακάρια. Φαίνεται από την οργάνωση του παιχνιδιού τους ότι είναι καλοδουλεμένη ομάδα και σίγουρα έχει όλο το μέλλον μπροστά της

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…