Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Είμαι έτοιμος να παίξω, μίλησα με τον Χάτσερ…”

“Είμαι έτοιμος να παίξω, μίλησα με τον Χάτσερ…”

jefferson

Στη Θεσσαλονίκη είναι από το βράδυ της Δευτέρας ο Τζοντρέ Τζέφερσον. Ο νέος Αμερικανός του ΠΑΟΚ δήλωσε για το ξεκίνημά του στον “Δικέφαλο”:

“Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος με πλούσια ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και στην Ελλάδα. Θέλω να αποτελέσω μέλος αυτής της ομάδας. Θέλω να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ, να παίξω όσο πιο δυνατά γίνεται. Είμαι έτοιμος να παίξω ακόμα και την Τετάρτη. Νιώθω ότι ήρθα την σωστή στιγμή. Πιστεύω ότι η νοοτροπία μου μπορεί να βοηθήσει να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε”.

Για τα όσα είπε με τον κόουτς των “ασπρόμαυρων”: “Μου είπε ότι με ήθελε από τότε που έφυγα από την Τρέντο το 2016. Ότι ήξερε τον τρόπο που παίζω και θέλει από εμένα να είμαι απλά ο εαυτός μου”.

Για το αν θα ανταποκριθεί στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: “Νομίζω θα είμαι εντάξει. Δε λέω ότι θα είναι εύκολο, αλλά θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω”.

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: “Ανυπομονώ να σας δω στα παιχνίδια της ομάδας. Πάμε ΠΑΟΚ…”.

Για τους παίκτες που γνωρίζει: “Ξέρω τον Χάτσερ, τον Γκος, τον οποίο αντιμετώπισα πριν τρία χρόνια. Τον Χάτσερ τον βλέπω συχνά τα καλοκαίρια. Μίλησα μαζί του, μου είπε ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα, για να βοηθήσω την ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…