Κεντρική Γυναίκες “Έχουμε πάρει καλή γεύση από την Euroleague”

“Έχουμε πάρει καλή γεύση από την Euroleague”

stamolamprou

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού προετοιμάζεται γι ακόμη έναν αγώνα στην Ευρωλίγκα. Αυτήν τη φορά θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε και θα ψάξει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση. Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου τόνισε ότι έχουν πάρει μια καλή γεύση από τη διοργάνωση και σημείωσε ότι πρέπει να περιορίσουν τα νεκρά τους διαστήματα.

Αναλυτικά:

“Είναι το πρώτο παιχνίδι του 2019 για την Euroleague women απέναντι σε μία ομάδα που διαθέτει μεγάλη εμπειρία από την διοργάνωση. Το σημαντικό είναι ότι είναι ενισχυμένη από το πρώτο παιχνίδι, αφού αγωνίζονται και δύο ακόμα Αμερικανίδες, οι Μπρία Χάρτλεϊ και Κία Στόουκς, οι οποίες δεν είχαν αγωνιστεί στο μεταξύ μας παιχνίδι στον πρώτο γύρο.

Είναι μία ομάδα που επιτίθεται και από την περιφέρεια και από το low post και διαθέτει καλές παίκτριες σε όλες τις θέσεις. Εμείς από την μεριά μας πρέπει να εστιάσουμε στο πλάνο μας και στην τακτική μας, να “χτυπήσουμε” τις όποιες αδυναμίες της Fenerbahce και επίσης να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας”.

Για το παιχνίδι στον πρώτο γύρο: “Ήταν το πρώτο παιχνίδι στην Euroleague women για την ομάδα μας. Ήμασταν πολύ κοντά σε αυτό το ματς, όμως το χάσαμε στις λεπτομέρειες. Θεωρώ ότι τώρα θα είμαστε πιο έτοιμες γιατί έχουμε πάρει μία καλή γεύση από την Euroleague women και τι σημαίνει να παίζεις σε αυτό το επίπεδο. Αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να περιορίσουμε τα δικά μας νεκρά διαστήματα, όσο μπορούμε δηλαδή. Γιατί σε αυτά είναι που οι αντίπαλες ομάδες μας χτίζουν τις διαφορές και συνήθως έχουμε πρόβλημα όταν συμβαίνει αυτό/

Δεν μας αγχώνει το γεγονός ότι δεν έχουμε πάρει κάποια νίκη στην Euroleague women. Είναι κάτι που το σκεφτόμαστε αλλά το κυνηγάμε και θέλουμε να το ανατρέψουμε. Όταν έχεις χάσει τόσα παιχνίδια τα οποία έχουν κριθεί στις λεπτομέρειες, όπως ας πούμε τα παιχνίδι με την Αβενίδα, ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Είναι κάτι που το κυνηγάμε και αλλά δεν νομίζω ότι μας δίνει έξτρα πίεση. Είμαστε στον δεύτερο γύρο της Euroleague women, έχουμε εφτά νέα παιχνίδια και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…