Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν μπορείς να βάλεις έξτρα πίεση γιατί πολλές φορές σε παίρνει από κάτω”

“Δεν μπορείς να βάλεις έξτρα πίεση γιατί πολλές φορές σε παίρνει από κάτω”

sean kilpatrick panathinaikos

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ακόμη έναν “τελικό”, καθώς θέλει οπωσδήποτε νίκη στο Κάουνας κόντρα στη Ζαλγκίρις. Ο Σον Κιλπάτρικ θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι με τους “πράσινους” στην Ευρωλίγκα και τόνισε ότι το σημαντικό είναι να πάρουν τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του απόδοση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

“Νιώθω καλά. Ξέρω ότι ο κόουτς μας προετοίμασε για ένα κρίσιμο παιχνίδι. Θέλω να βρίσκομαι με τους συμπαίκτες μου και να γίνομαι καλύτερος. Να μπουν νέα πράγματα στην ομάδα. Είμαστε έτοιμοι. Το πιο σημαντικό είναι πάρουμε την νίκη”.

Για την απόδοσή του: “Απλά παίζω το παιχνίδι μου. Δεν μπορείς να βάλεις έξτρα πίεση γιατί πολλές φορές σε βάζει από κάτω. Απλά θέλω να είμαι μαζί με την ομάδα και να πάρουμε την νίκη”.

Για την Ζαλγκίρις: “Είναι δυνατή ομάδα, παίρνει ριμπάουντ. Έχει Αμερικανούς παίκτες που γνωρίζω. Το σημαντικό είναι να παλέψουμε και να ματσάρουμε την ενέργεία τους. Πρέπει να βάλουμε δύναμη. Θα είναι μία εχθρική ατμόσφαιρα αλλά θα μας προετοιμάσει για τα επόμενα παιχνίδια”.

Για την Αθήνα: “Αγαπώ την Αθήνα. Είναι ωραία πόλη, το ίδιο και κόσμος. Αρέσει στην οικογένειά μου. Και σίγουρα έχει καλύτερο καιρό από την Νέα Υόρκη όπου τώρα χιονίζει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…