Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου “Χάσαμε στις λεπτομέρειες”

“Χάσαμε στις λεπτομέρειες”

serelis

Το Λαύριο δεν τα κατάφερε στη Λήμνο κόντρα στον Ήφαιστο. Ο Χρήστος Σερέλης, όμως, όπως τόνισε έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του στο παιχνίδι και σημείωσε ότι έχασαν στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά:

“O κόσμος είδε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Δύο ομάδες που έπαιξαν πολύ δυνατά και η μία προσπάθησε να εξουδετερώσει τα ατού της άλλης. Υπήρχε πολύ τακτική στο παιχνίδι. Είναι από τα παιχνίδια που ένας προπονητής –από την δική μου την πλευρά- είναι ευχαριστημένος που η ομάδα έπαιξε σε μία δύσκολη έδρα με έναν καλό αντίπαλο, πολύ καλά τακτικά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είχε αρκετά καλά στοιχεία αλλά στο τέλος, στις λεπτομέρειες, φτάνει στο σημείο να χάνει το παιχνίδι και αυτό μας λυπεί πάρα πολύ. Αρκεί να θυμηθούμε στο 76-76 πώς η μπάλα τέσσερις-πέντε φορές ήταν μεταξύ στεφάνης και ταμπλό της ομάδας της Λήμνου. Μόνο αυτό αν έμπαινε ενδεχομένως να μας είχε δώσει τη νίκη.

Θεωρώ πώς αν η ομάδα μου συνεχίσει να παίζει με αυτόν τον τρόπο, με την έλευση των νέων παικτών και τη δουλειά που κάνουμε το τελευταίο διάστημα, θα προσπαθήσουμε και θα πάρουμε νίκες εκτός έδρας με καλές ομάδα σα τον Ήφαιστο. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Λήμνου και καλή χρονιά σε όλους, μπασκετικούς και μη”.

Για τη χρησιμοποίηση του Τόμας: “Αγωνίστηκε 24 λεπτά, είναι νέος στην ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος καθώς και οι τρεις είναι καλοί παίκτες, το γνωρίζαμε. Η αλήθεια είναι πώς έχουν προσαρμοστεί αρκετά γρήγορα, ευτυχώς για εμάς. Θα προτιμούσαμε ο Φεβρουάριος ν’ άρχιζε αύριο το πρωί. Να είχαμε ένα μήνα, θα μας βοηθούσε πολύ σαν ομάδα γιατί είχαμε τρεις καινούργιους παίκτες. Αλλά παρόλα αυτά θεωρώ ότι μπορούν να μας βοηθήσουν άμεσα στα παιχνίδια που έρχονται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …