Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Χάσαμε ευκαιρία, να κρατήσουμε την ενέργεια και τη διάθεση”

“Χάσαμε ευκαιρία, να κρατήσουμε την ενέργεια και τη διάθεση”

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μπαρτσελόνα και όπως τόνισε ο βοηθός του Ρικ Πιτίνο, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι οι “πράσινοι” μπορούν να κρατήσουν απ΄αυτό το ματς την ενέργεια και τη διάθεση που είχαν.

Αναλυτικά ΄σα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

“Δεν μπορείς να πεις για τακτική ή κάτι άλλο. Κάναμε καλή προσπάθεια στην άμυνα και είχαμε ενέργεια. Το πρόβλημα των ριμπάουντ ήταν τεράστιο. Δώσαμε δεύτερες ευκαιρίες στην Μπαρτσελόνα. Τα ριμπάουντ του Σεραφέν μας πόνεσαν. Είναι ξεκάθαρο πού χάθηκε το παιχνίδι. Για διάθεση δεν μπορούμε να που΄με κάτι. Τα παιδιά προσπάθησαν και είχαν αυταπάρνηση. Το ριμπάουντ είναι θέμα πολλών πραγμάτων.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία και πρέπει να δείχνεις ποιος είσαι. Κάναμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά πρέπει να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να φτάσουμε σε νίκες. Σίγουρα χάθηκε μια ευκαιρία. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Έχουμε πρόβλημα όλη τη χρονιά στα ριμπάουντ. Έχουμε δουλέψει πράγματα αλλά τώρα είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να κρατήσουμε την ενέργεια και τη διάθεση και με την ίδια αυταπάρνηση να έχουμε τα αποτελέσματα που πρέπει στη συνέχεια.

Τώρα μιλάμε για τα παιδιά που έδωσαν τον αγώνα στη Βαρκελώνη. Από αύριο θα μιλήσουμε για τον Κιλπάτρικ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Με Παππά και Σαρικόπουλο η προετοιμασία

Ο Νίκος Παππάς θα φορέσει ξανά τα πράσινα για να συμμετάσχει στην προετοιμασία του Παναθην…