Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “100άρης” ο Γκρέι του Περιστερίου

“100άρης” ο Γκρέι του Περιστερίου

peristeri

Την ήττα γνώρισε το Περιστέρι στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ. Ο ΕΣΑΚΕ παρουσίασε τους αριθμούς και τα ρεκόρ της αναμέτρησης, με τον Στίβεν Γκρέι του Περιστερίου να φτάνει τα 100 εύστοχα τρίποντα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το θέμα:

“Το τρίποντο είναι το κύριο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του Στίβεν Γκρέι και μέσα από αυτό, έφτασε χθες σε ένα επίτευγμα στην Πυλαία. Ο Αμερικανός είχε 2/6 τρίποντα και με αυτά έφτασε τα 100 εύστοχα στην Betshop Basket League. Έχει 100/262 (38,16%).

*Ο Ράιαν Χάροου, πέραν του ότι ήταν ο πρώτος σκόρερ του Περιστερίου Βίκος Cola με 18 πόντους, σημείωσε ρεκόρ καριέρας στο ελληνικό Πρωτάθλημα με τις εννιά ασίστ που μοίρασε. Είχε οχτώ στο ματς της 5ης αγωνιστικής απέναντι στον Ήφαιστο αλλά και ως παίκτης του Ρεθύμνου Cretan Kings, στην 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος 2015-16 κόντρα στην Κηφισιά.

*Μπορεί να ήταν άστοχος (1/9 σουτ) όμως ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έκανε καλή δουλειά στα ριμπάουντ. Με τα οχτώ που μάζεψε στην άμυνα, έφτασε τα 1.042 στην καριέρα του και έγινε ο 11ος της σχετικής λίστας της Betshop Basket League, αφήνοντας πίσω του τους Χρήστο Ταπούτο (1.035) και Λάζαρο Παπαδόπουλο (1.042) ενώ “έπιασε” τον Τόνι Κόστνερ.

Παράλληλα ο διεθνής φόργουορντ έχοντας συνολικά εννιά ριμπάουντ, έγινε ο 22ος ριμπάουντερ στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Έφτασε τα 1.337 και ξεπέρασε τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη που έχει 1.333”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Κάναμε μια εκπληκτική χρονιά, δώσαμε τον αγώνα μας και συνεχίζουμε»

Στην προσπάθεια που έκανε το Περιστέρι, αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Το Περιστέρι του Β…