Κεντρική Elite League Ψάχνει για κοινοτικό ο Ερμής Αγιάς, ενωμένοι σαν γροθιά για Διαγόρα

Ψάχνει για κοινοτικό ο Ερμής Αγιάς, ενωμένοι σαν γροθιά για Διαγόρα

ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ

Στον Ερμή Αγιάς Λάρισας το θέμα του τεχνικού τιμ έκλεισε με τον Γιάννη Λίβανο να παίρνει το χρίσμα δίκαια από τους ιθύνοντες της ομάδας, έχοντας μαζί του και τον Απόστολο Τριανταφύλλου.

Ο Ελληνας τεχνικός αναζητάει τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Κούκσικς, αφού ο Γιάννης Λίβανος ξέρει πως μπορεί η ομάδα να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο.

Στο 1ο ΓΕΛ Λάρισας,εξάλλου, βρέθηκε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία του Ερμή Αγιάς-Λάρισας αποτελούμενη από τους Βρεττά, Τσούλκα, Τσούμα και Χανέλι.
Οι καλαθοσφαιριστές του Ερμή μοίρασαν εισιτήρια διαρκείας στους μαθητές, καλώντας τους να ενισχύσουν την ομάδα στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με τον Διαγόρα στο κλειστό της Νεάπολης.

Επίσης, την Πέμπτη, την ευκαιρία να χαλαρώσουν ενόψει της δύσκολης συνέχειας είχαν διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες του Ερμή Αγιάς-Λάρισας.
Η διοίκηση της ομάδας παρέθεσε δείπνο, δίνοντας τη δυνατότητα στο αγωνιστικό τμήμα να ξεχάσει έστω και για λίγο την πίεση από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η αναμέτρηση με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων είναι ιδιαίτερη, αλλά στον θεσσαλικό σύλλογο ποντάρουν στο αήττητο της έδρας και στην υποστήριξη του κόσμου.

Η ομάδα του Γιάννη Λίβανου, που βρίσκεται την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, θέλει την εδραίωσή της και σ’ αυτή της την προσπάθεια χρειάζεται τη στήριξη των φιλάθλων της, που πρέπει να γίνουν ο «έκτος παίκτης» της και σε αυτό το ματς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…