Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Πρέλεβιτς: ”Πιστεύω στη συμμετοχή όλων των φίλων του ΠΑΟΚ, για να μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι ανταγωνιστικός”

Πρέλεβιτς: ”Πιστεύω στη συμμετοχή όλων των φίλων του ΠΑΟΚ, για να μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι ανταγωνιστικός”

prelevic

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς, πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με γραπτή δήλωση του,  απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής όλων των φίλων του ΠΑΟΚ στο εγχείρημα ”#Keeppaokalive για την επιβίωση αλλά και την ανταγωνιστικότητα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

”Ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένειά μας κι όταν ένα μέλος της οικογένειας αντιμετωπίζει μία δύσκολη κατάσταση, αυτή η ίδια η οικογένεια είναι η πρώτη που θα ασχοληθεί, θα ενδιαφερθεί και θα στηρίξει. Χωρίς αναστολές και δεύτερες σκέψεις.

Αυτό πρέπει να κάνουμε, αυτή τη στιγμή για το μπάσκετ, όλοι εμείς που ανήκουμε σ’ αυτή την τεράστια οικογένεια. Στήριξη και συμμετοχή στο μπάσκετ, σε ένα άθλημα, που στα δύσκολα χρόνια του ΠΑΟΚ κράτησε το φρόνημα υψηλό, την ενότητα των ΠΑΟΚτσήδων ακλόνητη και δημιούργησε και νέες γενιές φιλάθλων, που σήμερα γεμίζουν τα γήπεδα.

Τώρα είναι η στιγμή που όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνατότητές του, μπορεί να στηρίξει το μπάσκετ, να βοηθήσει την ομάδα να μείνει σε υψηλό επίπεδο.

Για αυτό τον λόγο δημιουργήσαμε το #keeppaokalive Για να μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι, όχι απλά ζωντανός, αλλά σε υψηλό επίπεδο και να μπορεί διεκδικεί και να οραματίζεται το επόμενο βήμα.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. To #keeppaokalive δεν είναι έρανος, ούτε δωρεά. Είναι όμως η αφορμή για να ενεργοποιηθούμε όλοι γύρω από την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και να την στηρίξουμε, δείχνοντας τη δύναμή μας κι εξασφαλίζοντας πως η ομάδα που αγαπάμε θα έχει εκτός από παρελθόν, σίγουρο παρόν κι ελπιδοφόρο μέλλον.

Η πρωτοποριακή πλατφόρμα του #keeppaokalive είναι ένα εργαλείο στα χέρια του κάθε ενός από μας, που μπορεί από όποιο σημείο της γης κι αν βρίσκεται, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, με τον πλέον απλό τρόπο, να αποκτήσει εισιτήρια ή προϊόντα της μπουτίκ, παράλληλα επιτρέποντας στην ομάδα μας να συνεχίσει να αγωνίζεται, να πιστεύει και να ονειρεύεται.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά τα παιδιά από το ΣΦ ΠΑΟΚ στο Λονδίνο που ήταν οι πρώτοι κοινωνοί της νέας αυτής προσπάθειας. Υποδέχθηκαν νε ενθουσιασμό το #keeppaokalive και δήλωσαν την απερίφραστη συμπαράστασή τους στο εγχείρημα.

Το Λονδίνο ήταν ο πρώτος σταθμός. Μέσα στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα θα επισκεφθούμε κάθε σημείο της γης που φιλοξενεί ΠΑΟΚτσήδες της διασποράς προκειμένου το #keeppaokalive να εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο κίνημα της ασπρόμαυρης οικογένειας και στην κινητήρια δύναμη της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Προγραμματίζουμε ήδη το επόμενο ταξίδι και είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε πρόσκληση ή σκέψη για να βρεθούμε με τους φίλους του ΠΑΟΚ σε όλο τον κόσμο.

Η δύναμη βρίσκεται στα μεγέθη και το μέγεθος της οικογένειας του ΠΑΟΚ είναι τεράστιο, όπως τεράστια είναι και η αγάπη που τρέφει για κάθε τι ΠΑΟΚ. Για αυτό πιστεύω στη συμμετοχή όλων των φίλων του ΠΑΟΚ και στην παγκόσμια δυναμική τους.

Ξεκινάμε αυτό το Σάββατο…»

#keeppaokalive

Μπάνε Πρέλεβιτς

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…