Κεντρική NBA Πήγε να μπει στο ματς με λάθος σορτσάκι ο Μπίσλι! (vid)
NBA

Πήγε να μπει στο ματς με λάθος σορτσάκι ο Μπίσλι! (vid)

beasley

Οι Λος Άντζελες Λέικερς βρίσκονταν πίσω στο σκορ με διψήφια διαφορά εντός της 1ης περιόδου κι ο κόουτς, Λουκ Γουόλτον έψαχνε μια επιθετική λύση από τον πάγκο. Ο Μάικλ Μπίσλι ήταν αυτός που έλαβε το χρίσμα, προκειμένου να περάσει στο παρκέ αλλά η έλλειψη υπευθυνότητας, η οποία τον χαρακτηρίζει καθ’όλη τη διάρκεια της καριέρας του, τον οδήγησε σε μια υπέροχη γκάφα.

Συγκεκριμένα, ο Μπίσλι ήταν έτοιμος να περάσει στο παρκέ, δίχως να τσεκάρει αν φοράει το σωστό σορτσάκι! Την τελευταία στιγμή, ευτυχώς, ο 30χρονος φόργουορντ έριξε ένα βλέμμα προς τα κάτω και συνειδητοποίησε ότι κάτι πάει στραβά, καθώς φορούσε μαύρο σορτσάκι.

Ο Μπίσλι, λοιπόν, ήταν υποχρεωμένος να σπεύσει προς τα αποδυτήρια, ώστε να βρει την κατάλληλη ενδυμασία. Ελάχιστα λεπτά αργότερα, ο παίκτης των Λέικερς βρισκόταν ξανά στις επάλξεις, έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Χόλιγουντ. Η παρουσία του στο ματς διήρκεσε 9 αγωνιστικά λεπτά, με τον ίδιο να σκοράρει 5 πόντους, να μαζεύει 2 ριμπάουντ και να μοιράζει 2 ασίστ.

Το βίντεο με την γκάφα του Μπίσλι

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…