Κεντρική Basket League Λαύριο Περράκης: ”Χρειαζόμαστε νίκη-ανάσα με τον Άρη”

Περράκης: ”Χρειαζόμαστε νίκη-ανάσα με τον Άρη”

Ο Μιχάλης Περράκης του Λαυρίου εξέφρασε την ανάγκη η ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Άρη και πρέπει να μείνει πιστή στο πλάνο του προπονητή για να το πετύχει αυτό.

Το μπλογκ του Περράκη:

Νίκη… ανάσα

Προερχόμαστε από μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι μας στη Λήμνο που δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε από μια νίκη η οποία θα μας βοηθούσε να «σκαρφαλώσουμε» στη βαθμολογία και παράλληλα θα μας βοηθούσε ψυχολογικά.

Tο Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον ΑΡΗ σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από πολλές απόψεις… εκτός από τη βαθμολογική ανάγκη για τη νίκη που έχει ο αντίπαλός μας, η ιστορία και ο κόσμος του θα κάνουν το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο.

Από την πλευρά μας θέλουμε να βρούμε πάλι τον καλό μας εαυτό, να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να συνοδευτεί από μια μεγάλη νίκη. Οι τρεις νέοι ξένοι παίκτες μας δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί πλήρως στις απαιτήσεις της ομάδας και το κλίμα -μέσα στην ομάδα- είναι εξαιρετικό.

Θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Αν τα καταφέρουμε αυτά πιστεύω να πάρουμε μια εκτός έδρας νίκη «ανάσα» που τόσο χρειαζόμαστε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Λαύριο

Δειτε επισης

Μουράτος: «Απογοητευτική εμφάνιση, να βελτιώσουμε πολλά»

Ο Βασίλης Μουράτος, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, και στάθηκε στην απογοητευτ…