Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Πεδουλάκης: “Αντέξαμε για ένα ημίχρονο”

Πεδουλάκης: “Αντέξαμε για ένα ημίχρονο”

argyris pedoulakis peristeri

Δηλώσεις μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ έκανε ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο προπονητής του Περιστερίου τόνισε πως η Ένωση ενισχύθηκε πάρα πολύ μετά τις προσθήκες που έκανε, ενώ στάθηκε στο σημείο πως η ομάδα του άντεξε για ένα ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Αντέξαμε ένα ημίχρονο. Η ΑΕΚ ήταν πολύ δυνατή και έχει δυναμώσει μετά τις προσθήκες, έχει βάθος και προσθήκες. Έβγαλε ένταση και πίεση στην άμυνα. Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Για τον Καράμπελα: “Είναι ένα παιδί που δουλεύει. Καλό είναι να μην ασχοληθούμε καν. Το να μείνουμε σε ένα παιχνίδι δεν έχει μεγάλη αξία. Τα πρέπει είναι αυτά που πρέπει να κερδίσεις. Όταν θα πάρει την ομάδα στα χέρια του το πιο σημαντικό είναι για μένα ότι πάσαρε και λειτούργησε. Δεν του το χαρίσαμε. Εμείς είμαστε ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων οικονομικά και ο Καράμπελας έκανε ρήγματα και μας βοήθησε σε αυτό το κομμάτι. Το δύσκολο ήταν να κερδίσει τα πρέπει του”.

Για το πιο αδύνατο σημείο της ΑΕΚ: “Δεν έχει αδυναμίες απέναντι σε εμάς. Έχει 10πλάσιο μπάτζετ. Έχει τέτοιο βάθος που και να δημιουργηθεί πρόβλημα το λύνει. Εμείς θα θέλαμε παίκτες που είναι εκτός 12άδα στην ΑΕΚ θα έπαιζαν. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες δεν έχει αδυναμίες. Μπορεί να παίξει με 3 κοντούς, με τον Γιόνας στο 4. Έχει λύσεις και τώρα με τις δύο προσθήκες είναι γεμάτη ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…