Κεντρική Γυναίκες Παυλοπούλου: “Είμαστε έτοιμοι για κάθε πρόκληση”

Παυλοπούλου: “Είμαστε έτοιμοι για κάθε πρόκληση”

paulopoulou olympiakos

Σε δηλώσεις που έκανε η Πηνελόπη Παυλοπούλου μίλησε για την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού επί της Σόπρον στην Euroleague Γυναικών, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην Ντιναμό Κουρσκ (23/01, 18:00).

Αναλυτικά όσα είπε η παίκτρια του Ολυμπιακού:

Η διεθνής φόργουοντ του Ολυμπιακού είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: “Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα στον όμιλό μας και ίσως μία από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague. Σίγουρα έχουμε μία πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά μας, γιατί είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, το οποίο συνοδεύεται και από ένα πολύ κουραστικό ταξίδι. Εμείς, όμως, από την μεριά μας είμαστε έτοιμες για κάθε πρόκληση. Μέσα από τις προπονήσεις θα προσπαθούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι απέναντι στην Ντιναμό Κουρσκ, στο οποίο θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Με συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό”.

Για την ιστορική πρώτη νίκη στη διοργάνωση επί της Σόπρον σχολίασε: “Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Αισθανόμαστε πάρα πολύ δικαιωμένες για τις προσπάθειες που έχουμε καταβάλει τόσο καιρό. Προφανώς, δεν είμαστε ικανοποιημένες με μία νίκη στην Euroleague και θέλουμε να κυνηγήσουμε κι άλλες και αυτές θα έρθουν μόνο με καλές εμφανίσεις. Οπότε με το να βελτιωνόμαστε συνέχεια και να παρουσιάζουμε καλύτερο πρόσωπο στους αγώνες και στις προπονήσεις, πιστεύω ότι αφού ήρθε η πρώτη μας νίκη και βρήκαμε τι χρειάζεται για να πάρουμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα, θα είμαστε ακόμα καλύτερες στη συνέχεια”.

Για το “κλειδί” της αναμέτρησης δήλωσε: “Θα πρέπει να έχουμε πολύ καλή παρουσία στο αμυντικό μας κομμάτι κυρίως. Γιατί πρόκειται για ένα εκτός έδρας παιχνίδι και συνηθίζεται ως ένα σημείο η επίθεση περνάει σε δεύτερη μοίρα. Στη Ρωσία λοιπόν θα πρέπει να έχουμε ως βασική μας αρχή την άμυνα και μετά να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι επιθετικά. Θα πρέπει όλοι να δώσουμε το κάτι παραπάνω και η εμφάνισή μας να συνοδεύεται από πολλούς καλούς παράγοντες”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Λιόλιος: «Βρε Λορέντζο τι λες τώρα…»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι έτοιμος για reality! Ήταν 22 χρόνια πριν, στο… μακρινό 2002, όταν…