Κεντρική Γυναίκες Παρέμεινε στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, άνετο πέρασμα από την Ηλιούπολη

Παρέμεινε στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, άνετο πέρασμα από την Ηλιούπολη

panathinaikos gynaikes

Εύκολη επικράτηση για τον Παναθηναϊκός στην έδρα της Ηλιούπολης με 63-51 για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών. Οι “πράσινες”, αν και βρέθηκαν πίσω στο πρώτο δεκάλεπτο, ανέβασαν στροφές και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην αντίπαλο τους. Κορυφαία για τον Παναθηναϊκό η Μούλη με 20 πόντους, ενώ 18 είχε η Εζέτζα.

Τα δεκάλεπτα: 16-10, 23-28, 37-45, 51-63.

ΓΣ Ηλιούπολης (Γερεουδάκης):  Δασκαλοπούλου 16 (2), Τσουγκράκη 2, Γούλα Π., Καββαδά, Νεαρχάκου,  Γούλα Φ. 8 , Δανδουλάκη, Στεφάνου 6 (1), Παπαδοπούλου 8, Οικονομίδου 9, Λιγνού και Κορρέ 2.

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης):  Κάσδαγλη 4, Μούλη 20, Μαυράκη, Κοίλια Ν., Καλαμπάκου 7 (1), Ευαγγελάτου 3 (1), Αρβανίτη 3,  Σλούκα 8 (1), Ακρίβου, Μούτσα, Εζέτζα 18 και Σιγάλα.

Σε δήλωση του ο προπονητής του ΠΑΟ Γιώργος Καντζιλιέρης τόνισε“Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς που κλειδώνει μαζί με την τελευταία που κάναμε. Ήταν ένα πονηρό παιχνίδι εδώ στην Ηλιούπολη που στην έδρα της είναι πολύ επικίνδυνη.

Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι , παρασυρθήκαμε από την πίεση της αντιπάλου και πήγαμε σε βιαστικές επιθέσεις, κάτι το οποίο δεν μας ευνόησε. Στη συνέχεια όμως  ελέγξαμε τον ρυθμό και τελικά η νίκη ήρθε εύκολα.

Το επόμενο ματς με τον Αμύντα είναι στην έδρα μας και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες.  Πρέπει να σημειωθεί ότι είχαμε και προβλήματα τραυματισμών καθώς η Εσέτζα και η Καλαμπάκου δεν συμμετείχαν σε όλες τις προπονήσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Αλλαγή ημέρας στον τέταρτο τελικό

Την Πέμπτη και όχι την Τετάρτη θα διεξαχθεί ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών. Ο Παναθηνα…