Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παπαπέτρου: “Πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι αμυντικά”

Παπαπέτρου: “Πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι αμυντικά”

papapetrou 1

Στην αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις και στην νέα αρχή που έχει κάνει η ομάδα αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε επίσης για τα όσα χρειάζονται για την νίκη, ενώ τόνισε το ποια θα πρέπει να είναι η προσέγγιση των “πρασίνων” στο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την προοπτική νέας αρχής: “Έχει γίνει νέα αρχή εδώ και καιρό. Πρέπει να είμαστε εγκεφαλικά έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη. Η Ζαλγκίρις είναι εκεί που είμαστε κι εμείς. Έχουμε χάσει εντός έδρας και όλοι όσοι είναι στην ομάδα ακόμα και οι καινούριοι πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη”.

Για όσα απαιτούνται για την νίκη: “Είναι σίγουρα θέμα μυαλού και τακτικής αλλά με σωστή θέληση και προσέγγιση στο παιχνίδι όλα τα άλλα πάνε σε δεύτερη μοίρα”.

Για την προσέγγιση στο ματς: “Πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι αμυντικά. Είναι ένα εκτός έδρας ματς, ο κόσμος δίνειι μεγάλη ωθηση στην ομάδα, ακόμα κι αν δεν έχει κάνει πολλές νίκες φέτος όπως τα προηγούμενα χρόνια. Είναι μια καλουδουλεμένη ομάδα κι εμείς πρέπει να γυρίσουμε τη μπάλα και να βρούμε τα σουτ στα τρίτα και στα τέταρτα ροτέισον γιατί η πρώτη άμυνά τους είναι πολύ δυνατή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

Παραμένει ζωντανή η Μακάμπι Τελ Αβιβ. Σπουδαία νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβιβ.… νίκησ…