Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παπαπέτρου για την υποδοχή στο ΣΕΦ και για Κιλπάτρικ

Παπαπέτρου για την υποδοχή στο ΣΕΦ και για Κιλπάτρικ

papapetrou 1

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για όλους και για όλα μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν Μονάχου. Σχολίασε τη νίκη της ομάδας του και την προσωπική του εμφάνιση, αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Κιλπάτρικ, ενώ σχολίασε και την υποδοχή που είχε από τους φίλους του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

“Δεν κάνει μεγάλη διαφορά για εμένα. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε. Ανεβήκαμε στην 8η θέση, συνεχίζουμε έτσι. Και πριν έρθει ο κόουτς ένιωθα καλά. Κάποιες φορές βγαίνει αυτό στο παρκέ, κάποιες όχι. Το πιο σημαντικό είναι πάντα να βοηθάω την ομάδα”, τόνισε αρχικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου για το παιχνίδι και την προσωπική του εμφάνιση.

Στη συνέχεια σχολίασε τις αλλαγές που έφερε ο Ρικ Πιτίνο. “Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει η φιλοσοφία και η νοοτροπία σε μία ομάδα, ειδικά όταν υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν έχουμε χρόνο αλλά πιστεύω πως θα βελτιωνόμαστε όσο προχωράμε”.

“Έχουμε χάσει έδαφος και ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια εντός και σίγουρα τα μισά εκτός έδρας. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι”, πρόσθεσε.

Για την έλευση του Σον Κιλπάτρικ: “Είναι πολύ σημαντικό από την πλευρά της διοίκησης που προσπαθεί να φέρει αυτό που χρειάζεται. Ελπίζω να έρθει και να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει επίπεδο”.

Σχετικά με την απόφαση που πήρε το καλοκαίρι και την υποδοχή που είχε στο ΣΕΦ: “Είμαι χαρούμενος εδώ, νιώθω καλά και θέλω να κερδίσουμε τα επόμενα ματς για να νιώσω ακόμα καλύτερα. Ήξερα τι θα συμβεί όταν πήρα την απόφαση. Δεν παίξαμε καλά στο ΣΕΦ και αυτό μας κάνει να πεισμώνουμε. Είμαστε επαγγελματίες, δεν θα κάτσω να στεναχωρηθώ για ένα παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά, δεν υπάρχουν χαρές και λύπες, ειδικά όταν υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…