Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Παπανικολάου: “Είμαι καλά, υγιής κι αυτό είναι το πιο σημαντικό”

Παπανικολάου: “Είμαι καλά, υγιής κι αυτό είναι το πιο σημαντικό”

kostas papanikolaou olympiakos piraeus

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν για ακόμα μία φορά από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα. Μετά το τέλος του αγώνα, ο “Παπ” έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ.

“Η αλήθεια όταν έχεις μια διαφορά καλή και με την εμπειρία που έχουμε θα έπρεπε να διαχειριστούμε το παιχνίδι διαφορετικά και το τελειώσουμε με πιο ήρεμο τρόπο. Ο Προμηθέας έκανε εξαιρετική προσπάθεια και έμειναν στο παιχνίδι, διεκδικώντας το στο τελευταίο σουτ. Υπάρχει δικιαολογία γιατί είναι το πέμπτο παιχνίδι σε 9 μέρες. Το μυαλό κουράζεται κι αυτό, σταματάει να λειτουργεί. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αφήσαμε τον Προμηθέα να παίρνει σουτ, να βγει στον αιφνιδασμό, δίνοντας στο παιχνίδι το ρυθμό που ήθελε. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, ανεβάσαμε την πίεση πιο ψηλά, βγάλαμε καλές άμυνες, βγήκαμε στον αιφνιδιασμό και αυτό μας έδωσε διαφορά και αυτοπεπίθηση στην συνέχεια”, τόνισε ο Έλληνας φόργουορντ.

Για τις απουσίες του Ολυμπιακού: “Σίγουρα είναι πολύ μεγάλες απουσίες για εμάς και οι δύο, αλλά νομίζω για άλλη μια φορά είχαμε παιδιά που έδειξαν χαρακτήρα. Ο Βεζένκοφ ήταν εκεί σε άμυνα, ριμπάουντ, έκανε εξαιρετική δουλειά. Όσοι μπήκαν έκαναν εξαιρετική δουλειά, ώστε να καλύψουμε σημαντικές απουσίες”.

Για την δική του εμφάνιση και την περίοδο εξαιρετικής φόρμας που διανύει: “Είμαι καλά, υγιής και αυτό είναι το πιο σημαντικό για όλα τα παιδιά. Τα σουτ άλλα θα μπουν, άλλα δεν θα μπουν. Το σημαντικό είναι να έχει η ομάδα υγεία και να συνεχίσουμε δυναμικά όλοι μαζί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…