Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παπαγιάννης: “Νίκη με όμορφο μπάσκετ”

Παπαγιάννης: “Νίκη με όμορφο μπάσκετ”

papagiannis

Στο προσωπικό του blog για την αναμέτρηση με την Κύμη έγραψε ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού στάθηκε στην διπλή εβδομάδα της Ευρωλίγκας, ενώ για το παιχνίδι με την ομάδα της Χαλκίδας τόνισε πως θέλει νίκη με όμορφο μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Μια διπλή εβδομάδα στη Euroleague ολοκληρώθηκε με απολογισμό μία νίκη και μια ήττα. Απέναντι στην Μπάγερν παρουσιάσαμε το καλό μας πρόσωπο, είχαμε τον έλεγχο και το προβάδισμα από την αρχή ως το τέλος τους ματς και φτάσαμε στην επίτευξη του στόχου μας.

Κόντρα στη Μπαρτσελόνα προσπαθήσαμε σκληρά, ήμασταν στη διεκδίκηση της νίκης μέχρι το 35’ ωστόσο κάποιες λεπτομέρειες δεν μας επέτρεψαν να την κατακτήσουμε. Ακολουθούν ακόμη δύο εκτός έδρας ματς, απέναντι σε Ζαλγκίρις και Μακάμπι, όπου επιβάλλεται να προσπαθήσουμε σκληρά και να κερδίσουμε. Ως τώρα έχουμε μόλις μια νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ και σίγουρα στη συνέχεια θα χρειαστούμε και άλλες για να πετύχουμε το στόχο μας.

Προς το παρόν, αυτό που μας απασχολεί κατά βάση είναι ο αγώνας με την Κύμη. Πρόκειται για μια αξιόλογη ομάδα που παλεύει να κρατηθεί στην κατηγορία.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο και η ατμόσφαιρα εξαιρετική. Θέλουμε να μπούμε εξ’ αρχής καλά στο ματς ώστε ακολουθώντας κατά γράμμα το πλάνο μας να φτάσουμε στη νίκη παίζοντας παράλληλα και όμορφο μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…