Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Ένας μέσα, τρεις έξω

ΠΑΟΚ: Ένας μέσα, τρεις έξω

garrett paok

Μία επιστροφή είχε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς κανονικά έλαβε μέρος ο Ντάριους Γκάρετ ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Αντίθετα, δεν συμμετείχαν στην προπόνηση οι Χρυσικόπουλος, Χάτσερ και Κόνιαρης.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

“Κυριακή στο γήπεδο. Απόλυτα λογικό και αναμενόμενο, καθώς οι συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ και το πρόγραμμα της ομάδας σε πρωτάθλημα και BCL, δεν αφήνουν χρόνο για ξεκούραση.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την πρώτη ανάλυση του επόμενου αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής. Ο Darius Garrett επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και θα αγωνιστεί στον αγώνα της Τρίτης με την Hapoel Holon. Ο Λίνος Χρυσικόπουλος που υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της Τρίτης.

Εκτός προπόνησης έμειναν ο William Hatcher λόγω ενοχλήσεων στο λαγονοψοΐτη και ο Αντώνης Κόνιαρης που είναι άρρωστος.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται την Δευτέρα (7/1) με βιντεο ((16:00) και θα συνεχιστεί με προπόνηση. Από τις 16:45 θα ξεκινήσει η καθιερωμένη Media day για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Η αποστολή της Hapoel Holon αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 14:30, ενώ η προγραμματισμένη προπόνηση της Ισραηλινής ομάδας είναι στις 19:00″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…