Κεντρική Γυναίκες Παντελάκης: ”Κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Χατάι”

Παντελάκης: ”Κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Χατάι”

Giorgos Pantelakis

Ο Γιώργος Παντελάκης χαρακτήρισε ουσιαστικά την αναμέτρηση με την Χατάι((29/1, 18:00) κομβική για να διατηρήσει ο Ολυμπιακός ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και ζήτησε την βοήθεια του κόσμου για να έρθει η νίκη στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά:

”Πρόκειται ουσιαστικά για ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς. Η Hatay BΒ είναι μία διαφορετική ομάδα σε σχέση με τον πρώτο γύρο, αλλά προέρχεται από τη νίκη επί της Carolo και έρχεται με διαφορετική ψυχολογία για την αναμέτρηση στο ΣΕΦ. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως και τα τρία επόμενα που ακολουθούν στην Ευρωλίγκα για την συνέχεια της ευρωπαϊκής μας πορείας φέτος. Ο κόσμος μας είναι ο έκτος μας παίκτης και τον έχουμε ανάγκη στο ματς με την Hatay BB, για να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα”.

Από την μεριά της η Εβίνα Σταμάτη τόνισε: ”Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί παίζεται σε μεγάλο βαθμό η ευρωπαϊκή μας συνέχεια. Η Hatay BB είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, έχει κάποιες απώλειες σε σχέση με το πρώτο μας ματς στην Τουρκία αλλά και έχει και την προσθήκη της Ουίλιαμς. Εμείς θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει και να μας σπρώξει στη νίκη. Είναι ένα ματς που κρίνει πολλά και τον θέλουμε δίπλα μας στο ΣΕΦ την Τρίτη”.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:  Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Μίρνα Μάζιτς, Τζέσικα Τόμας, Εβίνα Σταμάτη, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Αγγελική Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς και Μαρία Αυτζή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…