Κεντρική Elite League Ολα για όλα στον δεύτερο γύρο!

Ολα για όλα στον δεύτερο γύρο!

marousiira 1

Ο Ηρακλής έκανε συντήρηση δυνάμεων με τον Εθνικό και φυσικά πάει για 15 τελικούς!

Ο Κώστας Μέξας και οι παίκτες του γνωρίζουν καλά πως αν μείνουν αήττητοι και καταφέρουν να κερδίσουν πολύ δυνατό και πρωτοπόρο Ιωνικό Νικαίας μέσα στην έδρα του τότε θα είναι στο απόλυτο ο στόχος του. Μπορεί όμως να το κάνει;

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο στοίχημα. Αν εξαιρέσει κανείς την αναμέτρηση στη Νίκαια απουσιάζει η πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση. Ο Ηρακλής έχει μέσα στην έδρα του Ερμή, Καστοριά και Ιπποκράτη, ενώ η πιο επικίνδυνοι έξοδοι είναι στον Διαγόρα και την Καρδίτσα.

Αρκεί οι κυανόλευκοι να αποφύγουν τα στραβοπατήματα. Οι δυο ήττες στην Κω και στη Λάρισα είναι αρκετές, όπως και αυτοί στο Μαρούσιμ που οδήγησε στην αλλαγή προπονητή. Σοκ, Ρουτκάουσκας, Πολυτάρχου και Κακαρούδης μπορούν σπρώξουν τον Ηρακλή σε αυτήν την προσπάθεια και στην τελική κανείς δε θα πει τίποτα στον “Ημίθεο” αν οι παίκτες τα δώσουν όλα.

Υπάρχει και η 2η θέση και με το αήττητο στην έδρα του ο Ηρακλής δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Αλλωστε, στο Ιβανώφειο ο κόσμος όσο θα κρίνεται περισσότερο η άνοδος, τόσο πιο κοντά θα είναι στην ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…