Κεντρική Elite League Οι μισές ομάδες της Α2 άλλαξαν προπονητή!

Οι μισές ομάδες της Α2 άλλαξαν προπονητή!

kostas sorotos koroivos

Ο Κόροιβος έλυσε τη συνεργασία του με τον Κώστα Σορώτο, μετά την ήττα από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων κι έγινε η όγδοη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος της Α2 που προχώρησε σε αλλαγή προπονητή (σ.σ. αναλαμβάνει  ο Μιχάλης Κουταλιανός). Ο πρώτος γύρος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα κι ήδη οι μισές ομάδες της κατηγορίας έχουν αλλάξει τεχνικό.

Ο πρωτοπόρος Ιωνικός ξεκίνησε με τον Μάριο Γούναρη και τώρα έχει στον πάγκο του τον Νίκο Βετούλα. Ο Ηρακλής ξεκίνησε με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, τον οποίο διαδέχθηκε ο Κώστας Μέξας, ενώ ο τρίτος Ερμής Αγιάς έχει στον πάγκο του τον Γιώργο Σκαραφίγκα, αλλά ξεκίνησε τη σεζόν με τον Στέφανο Πέρκο.

Ο Ιπποκράτης έλυσε τη συνεργασία του με τον Σάββα Συμεωνίδη και πλέον έχει στον πάγκο του τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο Χαρίλαος Τρικούπης ξεκίνησε την παρθενική του πορεία στην Α2 με τον κόουτς Δημητριάδη και πλέον στο τιμόνι του είναι ο Ντίνος Καλαμπάκος, ενώ ο Κώστας Δελέγκος διαδέχθηκε τον Νίκο Βουρνά στον Απόλλωνα Πάτρας.

Τέλος, ο Ηλίας Μανδραγός πήρε τη θέση του Θεόδωρου Παλαιοχωρίτη στον πάγκο του ουραγού Εθνικού.

Οι προπονητές που παραμένουν στις θέσεις τους από το ξεκίνημα της σεζόν είναι οι: Καραγιάννης (Καστοριά), Τζήμας (Καρδίτσα), Ζαβός (Αμύντας), Σαμόλης (Διαγόρας Δρυοπιδέων), Ρεμεντέλας (Ψυχικό), Μελετιάδης ( Πευκοχώρι), Κεραμιδάς (Μαρούσι) και Καραπιπερίδης (Καβάλα).

Το πρωτάθλημα της Α2 έχει ακόμα πολύ… ψωμί. Για να δούμε πόσες αλλαγές προπονητών θα γίνουν ακόμα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…