Κεντρική NBA NCAA Ο Ζάιον Γουίλιαμσον τα έβαλε με μια ολόκληρη ομάδα στον αιφνιδιασμό! (vid)

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον τα έβαλε με μια ολόκληρη ομάδα στον αιφνιδιασμό! (vid)

zion williamson 1

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στο Ντιουκ και το Βιρτζίνια κατέληξε να έχει μπλε αποχρώσεις, με τους Blue Devils να επικρατούν οριακά των Καβαλίερς με 72-70 και να τους υποχρεώνουν στην πρώτη φετινή τους ήττα! Ο Ζάιον Γουίλιαμσον ήταν, φυσικά, πρωταγωνιστής, ολοκληρώνοντας το ματς με 27 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 10/16 σουτ αλλά ένα, συγκεκριμένο καλάθι ήταν αυτό που προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού στους πάντες.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης-ατραξιόν του φετινού NCAA απέδειξε και πάλι ότι η φυσική/αθλητική του παρουσία είναι… too much για τους αντιπάλους του! Το παιδί αυτό δεν έχει κλείσει καν τα 19 του χρόνια αλλά θυμίζει ανεξέλεγκτο “τανκ”, κάθε φορά που αρπάζει την μπάλα και τρέχει στον αιφνιδιασμό.

4 παίκτες του Βιρτζίνια προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Ήταν μάταιο. Με μια τρομερή in-and-out ντρίμπλα, ο Γουίλιαμσον άδειασε τον αντίπαλο που βρισκόταν μπροστά του, πήρε τα βήματα και απογειώθηκε για ένα απίστευτο tomahawk, ανεβάζοντας κατακόρυφα τα ντεσιμπέλ!

Αξίζει να δει κανείς τη φάση αναλυτικά στο ριπλέι. Παρότι ο αντίπαλος τού χτύπησε το χέρι με δύναμη, ο Γουίλιαμσον δεν εκτροχιάστηκε ούτε στο ελάχιστο, φέρνοντας την μπάλα πολύ πίσω, ώστε να τραντάξει τη στεφάνη με όσο το δυνατόν περισσότερο θόρυβο! Είναι φανερό ότι η 1η θέση στο επερχόμενο Ντραφτ τον περιμένει με ανοικτές αγκάλες.

Το απίστευτο κάρφωμα του Ζάιον Γουίλιαμσον

https://twitter.com/BleacherReport/status/1086768671697956864

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…