Κεντρική NBA Ο Τάουνς θύμισε… Κέβιν Γκαρνέτ! (vids)
NBA

Ο Τάουνς θύμισε… Κέβιν Γκαρνέτ! (vids)

karl anthony towns 1

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς αποτελεί το επίκεντρο του παρόντος και του μέλλοντος των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, με τον “KAT” να “καθαρίζει” οριστικά την παρτίδα στο χθεσινό ματς των “λύκων” απέναντι στο Μέμφις! Ο Τάουνς, μάλιστα, πέτυχε ένα ιδιόμορφο κατόρθωμα, βάζοντας το όνομά του δίπλα σε αυτό της απόλυτης φιγούρας στην ιστορία της ομάδας, η οποία δεν είναι άλλη από αυτή του Κέβιν Γκαρνέτ.

Ειδικότερα, οι Τίμπεργουλβς είχαν στα χέρια τους την τελευταία επίθεση, με τον Άντριου Γουίγκινς να θεωρεί πως είναι εξαιρετική ιδέα να πάρει μόνος του την προσπάθεια, σε ένα μη αποδοτικό σουτ μέσης απόστασης. Ο Καναδός φόργουορντ ήταν άστοχος αλλά ο Τάουνς βρέθηκε στην κατάλληλη θέση για το επιθετικό ριμπάουντ και πέτυχε ένα απίθανο, turn-around σουτ στην εκπνοή, με την μπάλα να φεύγει από τα χέρια του μόλις 1 εκατοστό του δευτερολέπτου προτού ο χρόνος “πεθάνει”!

Δείτε το buzzer-beater του Τάουνς

Ο Τάουνς, μάλιστα, έγινε ο πρώτος παίκτης των Τίμπεργουλβς μετά τον Γκαρνέτ, ο οποίος πετυχαίνει buzzer-beater στην παράταση ενός αγώνα. Ο “KG” τα είχε καταφέρει εναντίον του Πόρτλαντ με ένα απίστευτο fade-away, στο οποίο απορεί κανείς πως κατόρθωσε να απελευθερώσει την μπάλα από τα χέρια του, πόσο μάλλον να τη στείλει στο καλάθι!

Δείτε το καλάθι του Γκαρνέτ στο 2:55 του βίντεο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…