Κεντρική Basket League Άρης O “ωραίος” Τολιόπουλος των… κρίσιμων σημείων

O “ωραίος” Τολιόπουλος των… κρίσιμων σημείων

toliopoulos aris

Στο τρίτο του ματς με την φανέλα του Άρη “έβγαλε” την ποιότητά του… Ο Βασίλης Τολιόπουλος απέναντι στο Λαύριο έδειξε γιατί ανέκαθεν γινόταν αρκετός λόγος για τις δυνατότητές του, έστω κι αν τα τελευταία χρόνια δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα ήθελε. Λογικό αυτό, βέβαια, όταν βρίσκεσαι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που διαθέτει “γεμάτο” ρόστερ…

Το ταλέντο του 22χρονου παίκτη είναι γνωστό και το φανέρωσε στο ματς του Σαββάτου (19/1) έχοντας 17 πόντους. Οι οχτώ πόντοι ήταν στο πρώτο δεκάλεπτο και οι υπόλοιποι 9 στην τελευταία περίοδο, εκεί όπου ο Άρης “πάτησε” γκάζι” και για να γίνει κάτι τέτοιο, χρειάστηκε ο Τολιόπουλος.

Ο τελευταίος “μίλησε” στα κρίσιμα σημεία (έκανε με τρίποντα το 63-60, το 70-64 και το 75-67) και ίσως αυτό να είναι το πιο μεγάλο “κέρδος” για τον 22χρονο παίκτη προκειμένου να “μεγαλώσει” η αυτοπεποίθησή του και να νιώσει πιο… ήρεμος.

Ένιωθα πίεση…“, είπε ο νεαρός στην συνέντευξη Τύπου για όσα περνούσε τον τελευταίο καιρό και αυτή η πίεση μπορεί να “φύγει” μετά την “ωραία” παρουσία του στον αγώνα με το Λαύριο και το γεγονός πως όταν “έκαιγε” η μπάλα, την πήρε για να δώσει τις απαραίτητες λύσεις στον Άρη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…