Κεντρική NBA Ο ΛεΜπρόν λείπει, οι Λος Άντζελες Λέικερς παραπαίουν… (vid)
NBA

Ο ΛεΜπρόν λείπει, οι Λος Άντζελες Λέικερς παραπαίουν… (vid)

lonzo ball

Η απουσία του ΛεΜπρόν Τζέιμς από τα τελευταία 10 ματς, σε συνδυασμό με την απώλεια του Ραζόν Ρόντο, έχουν “βυθίσει” τους Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι φαντάζουν ακυβέρνητοι κι ανοργάνωτοι στον τρόπο παιχνιδιού τους. Ακόμα κι η χειρότερη ομάδα του φετινού NBA, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς εκμεταλλεύτηκαν τις συνθήκες και πήραν ένα μεγάλο “διπλό” μέσα στο L.A με 101-95, υποχρεώνοντας τη “λαμπερή” ομάδα της Καλιφόρνια στην ήττα της εντός των τελευταίων 10 αναμετρήσεων, όπου απουσιάζει ο “βασιλιάς”.

Έτσι, λοιπόν, οι Λέικερς έχουν “βουλιάξει” στην 8η θέση της αμφίρροπης Δύσης, με τους Γιούτα Τζαζ να έρχονται δυναμικά από κάτω και να τους έχουν ισοφαρίσει στην κατάταξη.

Οι Λέικερς είχαν το συνηθισμένο, κακό ξεκίνημά τους στην 1η περίοδο από τότε που ο ΛεΜπρόν τραυματίστηκε, όντας πίσω στο σκορ με 32-24. Με 7/34 τρίποντα και 16/27 βολές, η μοίρα τους δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη συνολικά στην αναμέτρηση, δίνοντας την ευκαιρία στο Κλίβελαντ να σπάσει ένα σερί 12 ηττών, το μεγαλύτερο στο NBA την τρέχουσα σεζόν!

Ο Τσέντι Οσμάν ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 20 πόντους αλλά κι 8 ριμπάουντ, ο Ρόντνι Χουντ σταμάτησε στους 18 πόντους ενώ ο Άλεκ Μπερκς σκόραρε 17 πόντους και μάζεψε 13 ριμπάουντ! Αξίζει, επίσης, να γίνει αναφορά στους 17 πόντους και το μόλις 1 λάθος του ρούκι γκαρντ, Κόλιν Σέξτον ενώ ο Τρίσταν Τόμπσον είχε ακόμη ένα νταμπλ-νταμπλ (15 πόντοι, 14 ριμπάουντ), διανύοντας την κορυφαία σεζόν της καριέρας του.

Από την άλλη, διασώθηκε ο Κάιλ Κούζμα με 29 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με τον Μπράντον Ίνγκραμ σε υποστηρικτικό ρόλο (22 πόντοι, 7 ριμπάουντ).

Τα highlights του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=1yYinltAoRw

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…