Κεντρική NBA Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς “κατάπιε” τους Φοίνιξ Σανς! (vid)
NBA

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς “κατάπιε” τους Φοίνιξ Σανς! (vid)

karl anthony towns

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς κατέκτησαν μια άκοπη νίκη μέσα στο Φοίνιξ, επικρατώντας των “φτωχών συγγενών” της Δύσης με 118-91 και φθάνοντας μονάχα 2 νίκες μακριά από την προνομιούχο, 8η θέση της περιφέρειας! Άμεσος υπεύθυνος του θριάμβου δεν ήταν άλλος από τον Καρλ-Άντονι Τάουνς, το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, με τον “KAT” να ενισχύει την υποψηφιότητά του ενόψει του επερχόμενου All-Star Game.

Ειδικότερα, ο Τάουνς σταμάτησε στους 25 πόντους, τα 18 ριμπάουντ, τις 7 ασίστ και τα 2 κλεψίματα σε 32 λεπτά συμμετοχής, με 8/11 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 3/5 βολές! Παρότι ο σούπερ-σταρ των Τίμπεργουλβς έχει “σνομπαριστεί” πάρα πολύ στην ψηφοφορία για το All-Star Game, καθώς δεν βρίσκεται καν στους πρώτους 10 ψηλούς της Δυτικής Περιφέρειας, οι αριθμοί του μιλούν από μόνοι τους, με τον 23χρονο αστέρα να αγωνίζεται σαν πραγματικός franchise player από τότε που ο Τζίμι Μπάτλερ ανταλλάχθηκε κι επέτρεψε στην ομάδα να “ανασάνει”.

Εν απουσία του ΝτιΆντρε Έιτον, ο Ντράγκαν Μπέντερ ήταν αυτός που πήρε το χρίσμα στη θέση του σέντερ για τους Σανς. Ο Κροάτης, όμως, εκτέθηκε σε πολλαπλές περιπτώσεις, με τον Τάουνς να τον πηγαίνει στο ποστ, να τον τραβά στη γραμμή του τριπόντου αλλά και να τον εμπλέκει σε πικ-εν-ρολ συνθήκες. Επίσης, ο Τάουνς δεν είχε αντίπαλο πάνω από το καλάθι, τελειώνοντας φάσεις με φόλοου ενώ, ο δυναμικός μα undersized, Κουίνσι Έισι δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη απέναντί του.

Αυτό ήταν το 6ο φετινό παιχνίδι του Τάουνς με +25 πόντους, +15 ριμπάουντ και +5 ασίστ, όντας ο 3ος κορυφαίος της σχετικής λίστας πίσω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Άντονι Ντέιβις.

Τα στατιστικά του Τάουνς: 22.4 πόντοι, 12.2 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ, 1.9 τάπες ανά αγώνα, 49.1% στα σουτ εντός πεδιάς, 37.1% στα τρίποντα, 84.6% στις βολές

Τα highlights του Τάουνς

https://www.youtube.com/watch?v=U9TfNqL1CIg

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…