Κεντρική NBA Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς έχει πάρει “φωτιά”! (vid)
NBA

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς έχει πάρει “φωτιά”! (vid)

karl anthony towns mcgee

Όταν ο Καρλ-Άντονι Τάουνς δημιουργεί φάσεις όπως η παρακάτω, τότε ο αντίπαλος οφείλει να γνωρίζει ότι έχει βρεθεί σε μεγάλους μπελάδες.

https://twitter.com/ESPNNBA/status/1082034400966164480

Ο σούπερ-σταρ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς “διέλυσε” τους Λος Άντζελες Λέικερς κι οδήγησε τους γηπεδούχους σε μια ευρεία νίκη με 108-86, σταματώντας στους 28 πόντους (11/20 σουτ, 5/5 βολές), τα 18 ριμπάουντ, τις 3 ασίστ, τα 2 κλεψίματα και τις 4 τάπες! Ο Δομινικανός ήταν απόλυτος κυρίαρχος κοντά στο καλάθι κι ουδείς σέντερ των Λέικερς μπόρεσε να τον κοιτάξει στα μάτια, με τα τελειώματά του πάνω και κάτω από τη στεφάνη να είναι εξαιρετικά.

Αν κρίνει κανείς την απόδοση του Τάουνς τον τελευταίο καιρό, είναι ξεκάθαρο ότι νιώθει πολύ άνετα ως το απόλυτο επιθετικό επίκεντρο της Μινεσότα. Συγκεκριμένα, ο Τάουνς μετρά 28.3 πόντους, 17 ριμπάουντ, 4.9 ασίστ και 2.9 τάπες ανά αγώνα στα τελευταία 7 ματς, από τα Χριστούγεννα και μετά δηλαδή, έχοντας ανασάνει μετά την ανταλλαγή του Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος τον περιόριζε σε αγωνιστικό επίπεδο και τον “ενοχλούσε” στον ψυχολογικό τομέα.

Τα highlights του Τάουνς

https://www.youtube.com/watch?v=Mam_pk90z1Y

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…