Κεντρική NBA Ντουράντ vs Έρβινγκ: Η κορυφαία “μονομαχία” της βραδιάς! (vids)
NBA

Ντουράντ vs Έρβινγκ: Η κορυφαία “μονομαχία” της βραδιάς! (vids)

durant irving

Δύο σπουδαίες προσωπικότητες του σύγχρονου NBA διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο χθεσινό ντέρμπι ανάμεσα στους Μπόστον Σέλτικς και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Κάιρι Έρβινγκ και Κέβιν Ντουράντ, δύο σούπερ-σταρ που θα βρεθούν στις βασικές πεντάδες του φετινού All-Star Game, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με τον “KD” να είναι αυτός που χαμογέλασε τελευταίος, καθώς συνέβαλλε τα μέγιστα στην “απόδραση” των “dubs” από το TD Garden.

Ειδικότερα, ο Ντουράντ σταμάτησε στους 33 πόντους με 10/23 σουτ και 12/13 βολές ενώ μάζεψε 9 ριμπάουντ κι έδωσε 2 τάπες στους αντιπάλους του, σε 39 λεπτά συμμετοχής. Με τα κλασικά isolation στο πλάι αλλά και βγαίνοντας από pin-down σκριν, ο πρώην MVP πήγε για μια ακόμα μέρα στο “γραφείο”.

Τα highlights του Ντουράντ

https://www.youtube.com/watch?v=tdlQcX12IFQ

Από την άλλη, ο Έρβινγκ σταμάτησε στους 32 πόντους, τα 6 ριμπάουντ και τις 10 ασίστ, έχοντας σαφώς πιο “εκτυφλωτική” ατομική παρουσία από τον Ντουράντ. Με ασταμάτητα pull-ups κι επίδειξη των δεκάδων τρόπων που έχει για να ντριμπλάρει και να τελειώσει φάσεις κοντά στο καλάθι, ο “Uncle Drew” έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του αλλά οι Σέλτικς “σίγησαν” στο τελευταίο λεπτό και δεν κατόρθωσαν να επιβληθούν στις clutch συνθήκες.

Τα highlights του Έρβινγκ

https://www.youtube.com/watch?v=A6HynBu87ME

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…