Κεντρική Γυναίκες Νέος τεχνικός του Πανιωνίου ο Γιώργος Ρουμπελάκης (pic)

Νέος τεχνικός του Πανιωνίου ο Γιώργος Ρουμπελάκης (pic)

ikaros kallitheas giorgos roubelakis

H ομάδα του Πανιωνίου προχώρησε στην πρόσληψη του Γιώργου Ρουμπελάκη, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ύστερα από την αποχώρηση του Άγγελου Τσίκληρα.

Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός, θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της νέας του ομάδας στην αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή (19/01, 16.00), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Πανιωνίου:

Ως είναι γνωστό, μετά τη λύση της συνεργασίας με το coach Άγγελο Τσίκληρα και τους συνεργάτες του, η διοικούσα Επιτροπή κινήθηκε γρήγορα και στο πρόσωπο του George Roubelakis βρήκε τον καταλληλότερο αντικαταστάτη. Έργο του πολύπειρου coach ΡΟΥΜΠΕΛΑΚΗ (με πλούσια θητεία σε πολλές ομάδες και σημαντικές επιτυχίες στο βιογραφικό του, κυρίως με το Ελληνικό και τις Εσπερίδες Καλλιθέας) ήταν από την πρώτη κιόλας ημέρα του στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, η ανάταση της ψυχολογίας των αθλητριών μας. Στις πρώτες προπονήσεις τα κορίτσια μας δείχνουν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του νέου coach και δηλώνουν πλέον αποφασισμένες να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα (αρχής γενομένης από τον σημερινό αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης) για να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα.

Η διοικούσα επιτροπή καλωσορίζει με μεγάλη χαρά, στην οικογένεια του Πανιωνίου τον coach Ρουμπελάκη Γιώργο και ευελπιστεί ότι η παρουσία του θα βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους εναπομείναντες φετινούς της στόχους. Καλή αρχή Coach! #panionios #panionioswbc #team #family #panthers #neasmyrni».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ΑΝΕΜΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΡΟΥΜΠΕΛΑΚΗ. Ως είναι γνωστό, μετά τη λύση της συνεργασίας με το coach Άγγελο Τσίκληρα και τους συνεργάτες του, η διοικούσα Επιτροπή κινήθηκε γρήγορα και στο πρόσωπο του George Roubelakis βρήκε τον καταλληλότερο αντικαταστάτη. Έργο του πολύπειρου coach ΡΟΥΜΠΕΛΑΚΗ (με πλούσια θητεία σε πολλές ομάδες και σημαντικές επιτυχίες στο βιογραφικό του, κυρίως με το Ελληνικό και τις Εσπερίδες Καλλιθέας) ήταν από την πρώτη κιόλας ημέρα του στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, η ανάταση της ψυχολογίας των αθλητριών μας. Στις πρώτες προπονήσεις τα κορίτσια μας δείχνουν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του νέου coach και δηλώνουν πλέον αποφασισμένες να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα (αρχής γενομένης από τον σημερινό αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης) για να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα. Η διοικούσα επιτροπή καλωσορίζει με μεγάλη χαρά, στην οικογένεια του Πανιωνίου τον coach Ρουμπελάκη Γιώργο και ευελπιστεί ότι η παρουσία του θα βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους εναπομείναντες φετινούς της στόχους. Καλή αρχή Coach ! @george.roubel #panionios #panionioswbc #team #family #panthers #neasmyrni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PANIONIOS_WBC🔵🔴 (@panionios_wbc_official) στις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Πρωτέα Βούλας – Εσπερίδες Καλλιθέας 72-74

Την 3η θέση κατέλαβαν οι Εσπερίδες. Οι Εσπερίδες Καλλιθέας κατέλαβαν την 3η θέση στο πρωτά…