Κεντρική Β' Εθνική Μυριούνης: “Παλέψαμε σαν σκυλιά, κακή η διαιτησία”

Μυριούνης: “Παλέψαμε σαν σκυλιά, κακή η διαιτησία”

xristos myriounis

Περήφανος για τους παίκτες του είναι ο Χρήστος Μυριούνη, όπως ανέφερε γι ακόμη μία φορά ο προπονητής του Γλαύκου μετά την ήττα από τη Δάφνη Δαφνίου. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι οι παίκτες του πάλεψαν σαν σκυλιά για 40 λεπτά, αλλά δεν τα κατάφεραν, ενώ ανέφερε ότι η διαιτησία του ματς ήταν κακή.

Αναλυτικά:

“Χωρίς τους ψηλούς μας σήμερα Δαβανη και Αγγελόπουλο, με κακή διαιτησία, και απέναντι σε μια πολύ γεμάτη και εξαιρετική ομάδα όπως είναι η Δάφνη Δαφνιου τα παιδιά πάλεψαν για 40 λεπτά σαν σκυλιά αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε και ηττηθήκαμε χωρις να έχω παράπονο από κανέναν τους!!!

Όμως θέλω να πω και δημόσια αυτό που είπα και στα αποδυτήρια στους παίκτες μου μετά τη λήξη του αγώνα… Πως είμαι περήφανος που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας και που έχω την τύχη να συνεργάζομαι με αυτά τα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ παιδιά που δεν τα ΠΑΡΑΤΆΝΕ ποτέ και σε κανένα παιχνίδι έως τώρα!!!

Για αυτό είμαι σίγουρος ότι στο τελος της χρονιάς θα τα έχουμε καταφέρει και θα έχουμε σώσει την κατηγορία!!!Πολλά Συγχαρητήρια στην εξαιρετική ομάδα της Δάφνης Δαφνιου για την νίκη και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστω στον υπέροχο κόσμο μας που για ακόμα ένα ματς μας στήριξε με την παρουσία του!!! Συνεχίζουμε…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Γκουγκουτούδης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Νίκης Βόλου και Παναγιώτη Γκουγκουτούδη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη …