Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπλατ: “Έχουμε κάνει πρόοδο, θα είναι συναρπαστικό παιχνίδι”

Μπλατ: “Έχουμε κάνει πρόοδο, θα είναι συναρπαστικό παιχνίδι”

mplat

Στην media day ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα μίλησε ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα του έχει κάνει πρόοδο, ενώ αναφέρθηκε και στον καινούριο προπονητή των “πρασίνων”, Ρικ Πιτίνο.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Παίζουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, όχι κόντρα στον Πιτίνο. Ανυπομονώ, θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Παίζουμε εντός έδρας. Έχουμε κάνει πρόοδο και ελπίζω πως θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι”

Για την δυσκολία σκάουτινγκ που έκανε η ομάδα λόγω της αλλαγής προπονητή στον Παναθηναϊκό: “Αυτό είναι αλήθεια. Όποτε έρχεται ένας νέος προπονητής, χρειάζεται χρόνο για να προσαρμόσει την τακτική του στην ομάδα. Οι πρώτες μέρες εστιάζονται στην ψυχολογία και τη νοοτροπία, μετά έρχονται τα υπόλοιπα. Αυτό είναι ένα μέρος του παιχνιδιού. Φέτος έχουμε δυστυχώς έναν μεγάλο αριθμό νέων ελεύσεων στους πάγκους, οπότε το έχουμε ξαναδεί και θα το ξαναδούμε”.

Στη συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός πρόσθεσε: “Αυτό που μπορείς να προβλέψεις είναι τα σημεία-κλειδιά. Πρέπει να είσαι καλός στα ριμπάουντ, να προστατέψεις την μπάλα και να κάνεις το παιχνίδι που θα σου επιτρέψει να είσαι αποτελεσματικός”.

Επιπρόσθετα, ο Μπλατ μίλησε και για το ενδεχόμενο ενίσχυσης από τον… Άγιο Βασίλη, λέγοντας: “Δεν του ζήτησα τίποτα. Γενικά θα ήθελα υγεία για όλο τον κόσμο, αλλά αυτό δεν αφορά το ματς. Είμαστε χαρούμενοι με την ομάδα που έχουμε και προχωράμε έτσι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …