Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπλατ: “Αν έχουμε συνέπεια, μπορούμε να είμαστε καλή ομάδα”

Μπλατ: “Αν έχουμε συνέπεια, μπορούμε να είμαστε καλή ομάδα”

davied blatt olympiakos

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με τη Μπασκόνια έκανε ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες που έχουν οι Βάσκοι, ενώ τόνισε πως η συνέπεια είναι το “κλειδί” για να θεωρείσαι καλή ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της “NOVA”:

Για το αν είναι πιο δύσκολο να παίζει με την ομάδα που θα φιλοξενήσει το Final Four: “Δεν ξέρω τι είναι ποιο δύσκολο. Όμως, αποτελεί πρόκληση ένα τέτοιο ματς. Η Μπασκόνια έχει ποιότητα και φιλοδοξίες. Πρέπει να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ και να μην ανησυχούμε για τους στόχους της άλλης ομάδας, αλλά για τους δικούς μας”.

Για την άμυνα της ομάδας του και τα ριμπάουντ: “Πάντα είναι σημαντικά αυτά τα δύο. Θέλουμε να κάνουμε όσο καλύτερη δουλειά μπορούμε. Είναι ακόμα πιο ωραία τα πράγματα όταν βάζεις και τα σουτ σου”.

Για τις απουσίες των Τορνίκε Σενγκέλια – Τζέισον Γκρέιντζερ: “Όταν έχεις μεγάλο ρόστερ, όπως αυτό που έχει η Μπασκόνια, καλύπτονται οι απουσίες. Το είδαμε με τη Φενέρμπαχτσε. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι ως κέρδος για εμάς. Υπάρχουν άλλοι παίκτες που θα βγουν μπροστά. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς και όχι ποιοι θα λείπουν από εκείνους”.

Για την εικόνα της ομάδας του στα ντέρμπι και αν παίζει το μπάσκετ του: “Δεν με απασχολεί τόσο πολύ τι είναι το “δικό μου μπάσκετ”. Με ενδιαφέρει ότι οι παίκτες μου θέλουν να παίζουν σωστά. Έχουμε μιλήσει πολύ γι’ αυτό. Πιστεύω πως αν είμαστε συνεπείς σε αυτή την προσέγγιση, με το καλό ρόστερ που έχουμε, έχουμε την πιθανότητα να είμαστε μια καλή ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …