Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μπλατ: ”Πιστεύω ότι τα γήπεδα θα μεγαλώσουν και οι μπασκέτες θα πάνε ψηλότερα

Μπλατ: ”Πιστεύω ότι τα γήπεδα θα μεγαλώσουν και οι μπασκέτες θα πάνε ψηλότερα

david blatt promitheas

O Μπλατ βρέθηκε στο Ισραήλ και μίλησε στο συνέδριο  Calcalist’s Forecast(31/12) όπου αναφέρθηκε στις αλλάγες που περιμένει στο μπάσκετ αλλά και εξέφρασε τον θαυμασμό του στον Λούκα Ντόνσιτς.

Αναλυτικά:

Για τον Λούκα Ντόντσιτς: ”Ο Λούκα θα πάρει το βραβείο του κορυφαίου ρούκι της χρονιάς. Το έλεγα σε όλους πως αυτός ήταν ο κορυφαίος της περσινής φουρνιάς. Ο Στέφεν Έι Σμιθ δεν έχει ιδέα από μπάσκετ, έλεγε πως το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου παίκτη θα πάει στα χέρια του Ντιάντρε Έιτον. Ο Ντόντσιτς είναι όμως ξεκάθαρα ο κορυφαίος του περσινού Draft”.

Για τα αίτια αποχώρησης αποχώρησής του από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς: ”Δεν απέτυχα στη δουλειά μου. Απέτυχα στο να την κρατήσω. Όταν προπονείς κάποιον που είναι σημαντικότερος από εσένα, κάποιες φορές δεν λειτουργεί όπως το έχεις στο μυαλό σου”.

Για την ευθύνη του προπονητή: ”Όταν έχεις αυτόν τον ρόλο, κοιμάσαι πολύ λιγότερο, προβληματίζεσαι πολύ περισσότερο και όταν παίρνεις τη δουλειά, όλοι νομίζουν ότι γνωρίζουν τα πάντα καλύτερα από εσένα”.

Για τους Ουόριορς και το μέλλον του σπορ: ”Δεν θεωρώ ότι θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα του ΝΒΑ το 2019. Πιστεύω στο μέλλον πως θα μεγαλώσουν τα γήπεδα, ενώ οι μπασκέτες θα πάνε πιο ψηλά. Ελπίζω κάποια στιγμή να δούμε και γυναίκες να παίζουν στο πλευρό των ανδρών”, υποστήριξε χαρακτηριστικά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …