Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτζώκας: “Σε πολύ δύσκολη θέση η Χίμκι”

Μπαρτζώκας: “Σε πολύ δύσκολη θέση η Χίμκι”

BARTZOKAS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα της Χίμκι από τον Ολυμπιακό, αρχικά στάθηκε στο “ζεστό” χειροκρότημα της εξέδρας, ενώ στην συνέχεια τόνισε πως η ρώσικη ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση ενόψει της συνέχειας στην διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, άξιζε τη νίκη. Έπαιξε καλύτερα από εμάς σε όλο το ματς. Κάναμε ένα φτωχό παιχνίδι επιθετικά, χωρίς πολλή δημιουργία, χωρίς αυτοπεποίθηση στα σουτ και με πολλά λάθη. Δώσαμε στον Ολυμπιακό ευκαιρίες για εύκολα καλάθια. Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση της ομάδας μας είναι πολύ δύσκολη και κάποιες φορές δεν μπορώ να παραπονεθώ.

Αυτή τη στιγμή τα περισσότερα meetings μας αφορούν θέματα υγείας και όχι τακτικής. Ο Άντονι Γκιλ πονούσε πολύ και σε 2-3 μέρες θα πάει στις ΗΠΑ για να δει την κατάστασή του. Ίσως χρειαστεί επέμβαση. Ο Αλεξέι Σβεντ έχει ακόμη καιρό για να επιστρέψει και είναι ήδη εκτός 45 μέρες. Ο Τόνι Κρόκερ έπαιξε σήμερα με ένεση. Είναι δύσκολο για την ομάδα μας να παίξει συνεχόμενα ματς με τόσο δυνατούς αντιπάλους και να είναι ανταγωνιστική. Πρέπει όμως να είμαστε θετικοί και ενωμένοι, να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά για να δούμε πού θα φτάσουμε.

Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Και τις προηγούμενες φορές που γύρισα συνέβη αυτό, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ. Είναι οικείο το περιβάλλον, έχω πολλούς φίλους”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…