Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μπάνκι: “Υπογράψτε εσείς τον Χάντερ του χρόνου”!

Μπάνκι: “Υπογράψτε εσείς τον Χάντερ του χρόνου”!

banki

Σε δηλώσεις που έκανε ο Λούκα Μπάνκι, μετά την νίκη της ΑΕΚ επί της Ντιζόν, τόνισε πως έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του, ενώ στην συνέχεια έκανε χιούμορ σε ερώτηση Γάλλου δημοσιογράφου, όσο αναφορά την παρουσία του Βινς Χάντερ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός:

“Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζουμε παιχνίδια σαν κι αυτό, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παρά το ρεκόρ της η Ντιζόν είναι καλή ομάδα. Κέρδισαν τα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια και ήρθαν στην Αθήνα μετά από εντυπωσιακή εντός έδρας νίκη επί της Στρασμπούρ, που είναι από τα φαβορί στη Γαλλία αλλά και στο BCL.

Πιστεύω ότι προσεγγίσαμε το παιχνιδι χωρίς μεγάλη συγκέντρωση και ενέργεια, αλλά αλλάξαμε γρήγορα τη συμπεριφορά μας. Πιέσαμε στο γήπεδο και τους εμποδίσαμε να βρουν ρυθμό, αλλά και να δημιουργήσουν. Ξέραμε τι μπορεί να κάνει ο Χόλστον και κάναμε καλή δουλειά πάνω του. Καλή δουλειά κάναμε και στα ριμπάουντ, όπου είχαμε πολλά προβλήματα στο προηγούμενο παιχνίδι μας. Όταν παίξαμε με τον Ματσιούλις στο “4”, κάναμε πολλά κλεψίματα που μας βοήθησαν να βγάλουμε αιφνιδιασμούς και να πετύχουμε εύκολα καλάθια”.

Για τον Χάντερ: “Έπαιξε εντυπωσιακό παιχνίδι στη Ντιζόν στον πρώτο γύρο. Απόψε έδειξε ότι είναι ένας παίκτης που κάθε μέρα κερδίζει αυτοπεποιθηση και διευρύνει τον ηγετικό ρόλο του στην ομάδα. Εκτιμώ την προσπάθειά του και στο σημερινό παιχνίδι, όπου δεν άρχισε τόσο καλά όσο συνήθως κάνει. Βρήκε όμως τον εαυτό του και βοήθησε πολύ την ομάδα. Τι να σας πω; Προσπαθήστε να τον υπογράψετε του χρόνου για να μην τον βρείτε ξανά μπροστά σας”!

Για την προσπάθεια της ομάδας: Πρέπει να πω ναι, γιατί καταλαβαίνω τα προβλήματά τους. Δεν είναι εύκολο. Δεν ξέρω αν νιώσατε το μέγεθος της αθλητικότητας και της επιθετικότητας της Ντιζόν. Στα πρώτα λεπτά υποφέραμε. Έκαναν το παιχνίδι μας δύσκολο, και ειδικά για παίκτες που ήταν εκτός φόρμας αυτό ήταν ακόμα πιο δύσκολο. Περιμένω ότι αυτά τα παιδιά θα έχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά είμαι χαρούμενος που προσπαθούν να προσαρμοστούν. Με νίκες σαν τη σημερινή, τούτο είναι εύκολο. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει σε πιο δύσκολα παιχνίδι. Περιμένω πάντως απο όλη την ομάδα να βρει όσο γίνεται πιο γρήγορα τη σωστή χημεία.

O Γιώργος Τσαλμπούρης από την πλευρά του σημείωσε:

Ήταν σημαντικη νίκη για μας επειδή θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας. Αρχίσαμε χαλαρά, αλλά μετά βρήκαμε τη συγκέντρωσή μας και φτάσαμε εύκολα στη νίκη”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…