Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μιλουτίνοφ: “Νιώθω πολύ καλά στον Ολυμπιακό”

Μιλουτίνοφ: “Νιώθω πολύ καλά στον Ολυμπιακό”

nikola milutinov

MVP της αγωνιστική στη Basket League αναδείχθηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον σέντερ του Ολυμπιακού να κερδίζει για τρίτη φορά φέτος το συγκεκριμένο βραβείο. Ο Σέρβος ψηλός σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι πολύ καλά στον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ.

Αναλυτικά το θέμα του ΕΣΑΚΕ και οι δηλώσεις του “ερυθρόλευκου” σέντερ:

Για τρίτη φορά  για την φετινή σεζόν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής. Ο 24χρoνος Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού είχε αναδειχθεί Πολυτιμότερος Παίκτης στην πρεμιέρα της Betshop Basket League απέναντι ξανά στον Χολαργό και την 5η αγωνιστική στην εντός έδρας νίκη επί του Λαυρίου Aegean Cargo.

Ο Μιλουτίνοφ στην εκτός έδρας νίκη στην παράταση των “ερυθρόλευκων” επί του Χολαργού ισοφάρισε την κορυφαία για την Betshop Basket League της φετινής αγωνιστικής χρονιάς επίδοση στο ράνκινγκ, 42 βαθμούς, την οποία είχε πετύχει ο ίδιος στο ματς του πρώτου γύρου για την πρεμιέρα της κανονικής περιόδου κόντρα στους “νεοφώτιστους”!

Ο 24χρονος Σέρβος σέντερ είχε απέναντι στον Χολαργό 21 πόντους με 3/7 βολές, 9/13 δίποντα, 17 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κοψίματα, 7 κερδισμένα φάουλ, 2 φάουλ εναντίον, 3 κλεψίματα, ένα λάθος σε 37’ και 52’’ συμμετοχής.

“Το ότι είναι η 3η φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα που μου αποδίδεται αυτή η διάκριση, σίγουρα αποτελεί μια επιβράβευση», σχολίασε ο Μιλουτίνοφ και επισήμανε: «Όμως, οι τίτλοι που πραγματικά μένουν και έχουν αξία είναι οι ομαδικοί”!

“Έχω εξαιρετικούς συμπαίκτες, πολύ καλό προπονητικό τιμ και όλοι τους με βοηθούν να εξελίσσομαι κάθε μέρα”, τόνισε ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού μετά από ερώτηση ποιο είναι το “μυστικό” των πολύ καλών εμφανίσεων του την φετινή σεζόν και παρατήρησε για την πορεία των “ερυθρόλευκων”: “Τα έχουμε πάει αρκετά καλά ως τώρα και έχουμε καταφέρει να αντεπεξέλθουμε στο βαρύ πρόγραμμα των υποχρεώσεών μας σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου για τρίτη φορά την φετινή σεζόν σε MVP της αγωνιστικής της Betshop Basket League σε συνδυασμό με την εκτός έδρας νίκη στην παράταση του Ολυμπιακού επί του Χολαργού;

“Χαίρομαι για τον τίτλο, όμως, όπως είπα και τις προηγούμενες φορές δεν ανήκει μόνο σε εμένα, αλλά και στους συμπαίκτες μου. Το ότι είναι η 3η φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα που μου αποδίδεται αυτή η διάκριση, σίγουρα αποτελεί μια επιβράβευση. Όμως, οι τίτλοι που πραγματικά μένουν και έχουν αξία είναι οι ομαδικοί! Εγώ είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη σε μια έδρα που αποδείχθηκε πολύ σκληρή για εμάς”.

– Ποιό είναι το”μυστικό” των πολύ καλών εμφανίσεων σου στην φετινή αγωνιστική χρονιά;

“Δεν υπάρχει μυστικό. Είναι γνωστό πως μόνο μέσα από την σκληρή δουλειά μπορείς να βελτιωθείς και να πετύχεις τους στόχους σου σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Επιπλέον, νιώθω πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Έχω εξαιρετικούς συμπαίκτες, πολύ καλό προπονητικό τιμ και όλοι τους με βοηθούν να εξελίσσομαι κάθε μέρα”.

– Πως αξιολογείς την μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού και τι πρέπει να προσέξετε ώστε να τερματίσετε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου της Basket League και στην πρώτη τετράδα στην “regular season” της Ευρωλίγκας;

“Θεωρώ πως τα έχουμε πάει αρκετά καλά ως τώρα και έχουμε καταφέρει να ανταπεξέλθουμε στο βαρύ πρόγραμμα των υποχρεώσεών μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν είναι στην φιλοσοφία μου να κοιτάω πολύ μακριά, όπως δεν είναι και στην φιλοσοφία της ομάδας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…