Κεντρική NBA Μια “ανάσα” από το τριπλ-νταμπλ ο Γιάννης σε 19 λεπτά! (vid)
NBA

Μια “ανάσα” από το τριπλ-νταμπλ ο Γιάννης σε 19 λεπτά! (vid)

giannis antetokounmpo 2

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέγραψε τον μικρότερο χρόνο συμμετοχής του τη φετινή σεζόν, όχι όμως για κάποιον αρνητικό λόγο. Οι Ατλάντα Χοκς αποδείχθηκαν πολύ εύκολη “πίστα” για τους πρωτοπόρους του NBA, Μιλγουόκι Μπακς, με τον Έλληνα σούπερ-σταρ να γεμίζει τη στατιστική του σε πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα!

Ειδικότερα, ο ηγέτης των Μπακς τελείωσε το ματς με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 2 τάπες σε 19 λεπτά συμμετοχής, με μόλις 6/8 σουτ και 4/6 βολές! Επίσης, ο Αντετοκούνμπο κατόρθωσε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση δίχως να υποπέσει σε κάποιο λάθος, κάτι που πέτυχε για πρώτη φορά φέτος ενώ οι 10 ασίστ αποτελούν την ισοφάριση της 2ης καλύτερης φετινής του επίδοσης.

Ο Αντετοκούνμπο έχει τεράστια βαρύτητα στο παιχνίδι του, αναγκάζοντας την άμυνα να στρέφει συνεχώς το βλέμμα της πάνω του και να “τραβάει” παίκτες προς το μέρος του. Έτσι, λοιπόν, είναι σε θέση να βρει τους συμπαίκτες του με καίριες πάσες, έχοντας το τέλειο ύψος, ώστε να δει πάνω από την άμυνα ενώ, πήρε πάνω του τις άκρως απαραίτητες προσπάθειες κάτω από το καλάθι, δοκιμάζοντας και τις δυνάμεις του από μέση απόσταση με επιτυχία.

Τα highlights του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…