Κεντρική Γ' Εθνική Με το έτσι θέλω

Με το έτσι θέλω

kostas pallis ofi lokros atalantis

Ο ΟΦΗ πανηγύρισε ακόμη μία νίκη στον δεύτερο Νότιο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας, καθώς κέρδισε με 62-60 την ΚΑΠ. Οι γηπεδούχοι, όμως, έχουν πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Σύμφωνα με την ΚΑΠ οι διαιτητές διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα και με το έτσι θέλω έδωσαν τη νίκη στην κρητική ομάδα.

Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα γενικά για τη διαιτησία (για τεχνικές ποινές που τους χρέωσαν κλπ), αλλά επικεντρώνονται σε δύο φάσεις στο φινάλε του ματς. Οι διαιτητές στην τελευταία επίθεση της ΚΑΠ και ενώ το σκορ ήταν 59-60 έδωσαν φάουλ, αλλά οι γηπεδούχοι θεωρούν ότι έπρεπε να δώσουν αντιαθλητικό και όχι απλό φάουλ.

Ο παίκτης της ΚΑΠ ισοφάρισε σε 60-60 και έμεναν κάτι παραπάνω από 2” για να ολοκληρωθεί το ματς. Ο ΟΦΗ κατάφερε να σκοράρει στην τελευταία επίθεση του ματς, αλλά οι γηπεδούχοι θεωρούν ότι το χρονόμετρο ξεκίνησε πιο αργά και η κρητική ομάδα εκδήλωσε επίθεση 3” και όχι όσο είχε μείνει κανονικά για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Οι άνθρωποι της ομάδας είδαν το βίντεο μετά το ματς και μέτρησαν ότι η τελευταία επίθεση κράτησε τρία δευτερόλεπτα και γι αυτόν τον λόγο δεν θα έπρεπε να μετρήσει το καλάθι. Η ΚΑΠ κατέθεσε ένσταση για την παραπάνω φάση και θα περιμένει την απόφαση των αρμόδιων επιτροπών, για να αποφασίσουν για την έκβαση του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…