Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Με ”αέρα” νίκης ο ΠΑΟΚ στην Πάτρα

Με ”αέρα” νίκης ο ΠΑΟΚ στην Πάτρα

phil goss paok holon

Ο ΠΑΟΚ φεύγει νικητής από την Γενεύη όμως οι υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες και θα κατευθυνθεί αμέσως για την Πάτρα για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα, για την 16η αγωνιστική με την Basket League.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

”Έχοντας την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League στις αποσκευές της, η αποστολή του ΠΑΟΚ πήρε από νωρίς σήμερα το πρωί το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ ξεκίνησε στις 8 το πρωί από το παγωμένο και χιονισμένο Fribourg, μετά από μία δίωρη διαδρομή σε κατάλευκο τοπίο έφτασε στη Γενεύη. Αποχαιρετώντας μία πόλη με την οποία έχει συνδεθεί πολύ έντονα, ο ΠΑΟΚ «πέταξε» για την Αθήνα, αλλά δεν θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Επόμενος σταθμός είναι η Πάτρα, καθώς το Σάββατο, υπάρχει ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Προμηθέα, για την 16η αγωνιστική της betshop Basket League.

Ο χρόνος προετοιμασίας για την ομάδα είναι ελάχιστος. Θα γίνει μία και μοναδική προπόνηση ενόψει του αγών με τον Προμηθέα και θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (1/2) στο Δ.Τόφαλος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…