Κεντρική Elite League Λίβανος στο ebasket.gr: “Κλειδί η άμυνα, τα εύσημα στους παίκτες”

Λίβανος στο ebasket.gr: “Κλειδί η άμυνα, τα εύσημα στους παίκτες”

ermisagias2018 5

Πολλές φορές στην ζωή μας έρχονται ευκαιρίες και προτάσεις, επειδή απλά κάνουμε υπομονή και όταν μας δοθούν αυτές οι ευκαιρίες, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και τις αρπάζουμε.

Ο Γιάννης Λίβανος κλήθηκε να διαδεχθεί τον Γιώργο Σκαραφίγκα, που έφυγε για τον Διαγόρα, οπότε μόνο εύκολη δεν ήταν η αποστολή του, αλλά έδειξε πως έχει το ειδικό βάρος και την εμπειρία να συνεχίσει μέχρι τέλους της σεζόν σε μια απαιτητική ομάδα όπως είναι ο Ερμής Αγιάς.

Κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη μέσα στην Καστοριά και να είναι αυτός που οδηγεί πλέον προπονητικά τον θεσσαλικό σύλλογο.

Φυσικά, ο Ελληνας τεχνικός δε θα μπορούσε να μην αναγνωρίσει την προσφορά των παικτών του και να τους αποδώσει τα εύσημα…“Μια σπουδαία νίκη για την ομάδα μου σε μια πολύ δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια πολύ δυνατή αντίπαλο με έναν εξαιρετικά έμπειρο προπονητή. Δεν είχαμε πολύ χρόνο και προπονήσεις, για να δουλέψουμε πολλά πράγματα, αλλά σε αυτό το διάστημα επικεντρωθήκαμε στην άμυνά μας και όπως φαίνεται από τους 60 πόντους που δεχθήκαμε τα καταφέραμε εξαιρετικά.
Φυσικά, τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες, που πέραν της αγωνιστικής τους αξίας, είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες καταρχήν, με καλωσόρισαν με τον καλύτερο τρόπο στην ομάδα και τους ευχαριστώ πολύ για την θερμή τους υποδοχή.
Το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν, έχουμε ένα εξίσου πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο, και  ήδη από σήμερα μπαίνουμε με όρεξη στο γήπεδο για να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται”, τόνισε στο ebasket.gr o Γιάννης Λίβανος, του οποίου το μερίδιο είναι μεγάλο. Φυσικά, ο Ερμής Αγιάς καλείται να συνεχίσει για την 3η θέση, αλλά μένει επίσης να φανεί πότε θα κινηθεί για την απόκτηση του αντι-Κούκσικς.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Παπανικολάου: «Ζεις για να παίζεις τέτοια παιχνίδια όταν κάνεις πρωταθλητισμό»

Στη σημασία της πρόκρισης στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας …