Κεντρική NBA Λίλαρντ και ΜακΚόλουμ “εκτέλεσαν” τους Τζαζ με 66 πόντους! (vids)
NBA

Λίλαρντ και ΜακΚόλουμ “εκτέλεσαν” τους Τζαζ με 66 πόντους! (vids)

lillard mccollum

Η ποικιλία των τρομερών γκαρντ του σημερινού NBA συχνά μετακινεί τον προβολέα της δημοσιότητας μακριά από τα κατορθώματα του Ντέιμιαν Λίλαρντ και του “συνοδοιπόρου” του, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ. Ο πλούτος της λίγκας σε κοντούς “αστέρες” είναι μεγαλύτερος από ποτέ αλλά το “καυτό” δίδυμο των Μπλέιζερς φροντίζει, ανά τακτά  διαστήματα, να υπενθυμίζει ότι ανήκει στα πολύ ψηλά “πατώματα”.

Συγκεκριμένα, το Πόρτλαντ διέλυσε τη Γιούτα στο ντέρμπι της NorthWest με 132-105 και διατήρησαν την θέση στη Δύση (ρεκόρ 32-20), βγάζοντας εμφατικά “νοκ-άουτ” μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος (9 νίκες στα τελευταία 10 ματς)!

Όσον αφορά το τρομερό δίδυμο, ο Λίλαρντ σταμάτησε στους 36 πόντους (12/21 σουτ, 9/9 βολές) ενώ μάζεψε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 11 ασίστ, φθάνοντας μια “ανάσα” μακριά από το πρώτο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του! Ο “Dame Dolla” έβγαινε από σκριν κι εκτελούσε, σούταρε μετά από ντρίμπλα σε isolation ή σε πικ-εν-ρολ, “έσπαγε” το πικ-εν-ρολ κι έμπαινε στο καλάθι ενώ τροφοδοτούσε άψογα και τους συμπαίκτες του, με τον τρόπο παιχνιδιού του να φαντάζει άρτιος, δίχως την παραμικρή περιττή κίνηση!

Τα highlights του Λίλαρντ

https://www.youtube.com/watch?v=Ay5qDFKaIvc

Από την άλλη, ο ΜακΚόλουμ σταμάτησε στους 30 πόντους με 9/12 δίποντα και 3/5 τρίποντα αλλά η απόδοσή του έφθασε στο peak της στην 1η περίοδο. Εκεί, ο σούτινγκ γκαρντ των γηπεδούχων πέτυχε τους 20 από τους 45 πόντους της ομάδας του με 9/9 σουτ, “πυροβολώντας” από παντού και βάζοντας από νωρίς τους Μπλέιζερς σε τροχιά νίκης!

Τα highlights του ΜακΚόλουμ

https://www.youtube.com/watch?v=8JaIXLG-EBU

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…