Κεντρική Β' Εθνική Κρόνος:”Απαιτούμε να μας κρίνουν με σεβασμό και δικαιοσύνη και όχι με κριτήριο την βαθμολογική μας θέση”

Κρόνος:”Απαιτούμε να μας κρίνουν με σεβασμό και δικαιοσύνη και όχι με κριτήριο την βαθμολογική μας θέση”

solomos kronos

Ο Κρόνος είχε πολλά παράπονα από τους διαιτητές μετά την ήττα από από το Παγκράτι με 80-74 στην έδρα του και ζήτησε τον σεβασμό παρά την τελευταία θέση που βρίσκεται η ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κρόνου Αγίου Δημητρίου:

”Η φιλοσοφία της διοίκησης του σωματείου μας είναι αποδεδειγμένα ο σεβασμός στους θεσμούς του αθλήματος μας (ομοσπονδία, διαιτησία κλπ) καθώς και στους αντιπάλους μας. Στην δύσκολή οικονομικά εποχή και με γνώμονα την ανάπτυξη νέων παικτών δημιουργήσαμε μια νεανική κατά βάση ομάδα με όσο το δυνατό καλύτερη παρουσία στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Για πρώτη φορά ασχολούμαστε με έξω αγωνιστικά θέματα αν και πολλές φορές στο παρελθόν μας δόθηκαν οι αφορμές να το κάνουμε. Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 σε ένα ντέρμπι με την ομάδα του Παγκρατίου, που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, θεωρούμε ότι αδικηθήκαμε κατάφορα από δύο ικανούς -και αυτό είναι το παράξενο – διαιτητές. Δεκαεπτά (17) βολές παραπάνω το Παγκράτι (46-29) σε έναν αγώνα που πήγαινε πόντο-πόντο και η ομάδα μας καθ’ όλη την διάρκεια του ακουμπούσε την μπάλα στο Lowpost.

Απαιτούμε να μας κρίνουν με σεβασμό και δικαιοσύνη και όχι με κριτήριο την βαθμολογική μας θέση (ουραγοί στην βαθμολογία), να γινόμαστε σάκος του μποξ, αλλά να κρινόμαστε με βάση την αγωνιστική μας παρουσία και να παίρνουμε αυτό που μας αξίζει και μας αναλογεί. Σεβόμαστε τους διαιτητές και λειτουργούμε πάντα μέσα στα πλαίσια των κανονισμών. Αν καλοπροαίρετα δούμε την χθεσινή τους διαιτησία τότε θα λέγαμε ότι ήταν σε μια κακή μέρα, όμως η καλή και η κακή μέρα αφορά τους ίδιους και δεν επιτρέπεται να έχει επιπτώσεις στην εκάστοτε ομάδα που διαιτητεύουν και μάλιστα επιπτώσεις μεροληπτικά.

Υποτίθεται ότι είναι πεπειραμένοι και έμπειροι να διαχειρίζονται παιχνίδια αυτής της κατηγορίας. Θα συνεχίσουμε, παίκτες, προπονητές και παράγοντες εθελοντές, με αξιοπρέπεια την δύσκολη μας προσπάθεια”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …