Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Κεμζούρα: “Σε τέτοια παιχνίδια κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική”

Κεμζούρα: “Σε τέτοια παιχνίδια κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική”

kemzoura

Σε δηλώσεις που έκανε ο βοηθός του Ντέιβιντ ΜπλατΚεστούτις Κεμζούρα, αρχικά αναφέρθηκε στα μαρκαρίσματα της Φενέρ κοντά στο καλάθι, ενώ στην συνέχεια τόνισε πως όλοι στην ομάδα πιστεύουν στην δουλειά που γίνεται από την αρχή της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κεστούτις Κεμζούρα:

“Όταν παίζουμε απέναντι σε μία τέτοια ομάδα κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική, είχαμε μιλήσει αρκετά πριν τον αγώνα αλλά δεν βγάλαμε την απαιτούμενη ενέργεια, κάναμε αρκετά λάθη και μας πίεσαν με αιφνιδιασμούς. Δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις, εξουδετέρωσαν τους ψηλούς μας, παίξανε επιθετική άμυνα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ντίξον μας πλήγωσε, δεν μπορούσαμε να τον ελέγχουμε με αποτέλεσμα να πετύχει αρκετούς πόντους, ενώ στο δεύτερο ανέλαβε δράση ο Γκριν και έκανε ένα φανταστικό και απίστευτο ματς, δεν κάναμε πολλά για τον σταματήσουμε, ήταν πολύ δύσκολο να τον σταματήσουμε. Προσπαθήσουμε να το μαζέψουμε, αλλά δεν κάναμε σωστά τις επιθέσεις μας και χάσαμε ανοιχτά σουτ, κυρίως τριών πόντων.

Δουλεύουμε σκληρά για να χτυπήσουμε ομάδες τέτοιου επιπέδου όπως η Φενέρμπαχτσε, αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει ορισμένα πράγματα να γίνουν διαφορετικά, να βρεις την ενέργεια που μας έλειψε απόψε σε αντίθεση με τη Φενέρ που έβγαλε αρκετή ενέργεια στο παρκέ.

Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, δεν μας αρέσει να χάνουμε, δουλεύουμε για να κερδίζουμε, αλλά δεν γίνονται και θαύματα από την μια μέρα στην άλλη, η Φενέρ έχει παίκτες που αγωνίζονται μαζί χρόνια, ενώ εμείς έχουμε μαζί μικρό χρονικά διάστημα, δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι. Εμείς πιστεύουμε στη δουλεία, όχι στα θαύματα και αυτό που κάνουμε θα μας δικαιώσει στο τέλος”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …